SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern Münih – Porto maçı şifresiz canlı yayınla Ntv’de

Alman devi Bayern Münih, Portekiz ekibi Porto karşısında tur bileti arıyor. Bayern Münih – Porto Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması canlı yayınla Ntv’den izlenebilecek. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde ya tamam ya da devam maçına çıkıyor. Bayern Münih – Porto karşılaşması bu akşam şifresiz canlı yayınla Ntv’den izlenebilecek.

İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden B.Münih, rövanş maçında gol yemeden iki farklı galibiyete ihtiyaç duyacak. İngiltere Futbol Federasyonu’ndan hakem Martin Atkinson’un düdük çalacağı mücadele bu akşam saat 21:45’te başlayacak ve Allianz Arena’da oynanacak.

İlk maçta Porto’nun aldığı 3-1’lik sürpriz skor sonrası Bayern Münih neye uğradığını şaşırmıştı. Takımda birçok sakat futbolcunun olması nedeniyle mağlubiyetin faturası sağlık ekibine kesilmişti. Eleştirilere dayanamayan sağlık ekibi de görevinden istifa etmişti. Sağlık ekibi değişse de Bayern Münih sakat futbolcular cephesinde bir değişim yok. Alaba, Benatia, Javi Martinez, Robben, Starke forma giyemeyecek isimler. Durumları şüpheli olan Bernat, Ribery ve Schweinsteiger’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalin kapısına dayanan Porto ise ilk maçta aldığı avantajlı skoru korumak istiyor. İlk maçta Quaresma’nın sergilediği futbol ve attığı goller büyük sükse yaratmıştı. Porto takımında bu kritik maç öncesi iki futbolcu cezalı. Alex Sandro ve Danilo cezaları nedeniyle sahada yoklar. Tello da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Ntv’den canlı yayınlanacak karşılaşma 21 Nisan Salı akşamı saat 21:45’te başlayacak.

BAYERN MÜNİH – PORTO

STAT: Allianz Arena

TARİH: 21 Nisan Salı

SAAT: 21:45

YAYIN: NTV

HAKEMLER: Martin Atkinson, Michael Mullarkey, Stephen Child

BAYERN MÜNİH: Neuer; Rafinha, Boateng, Badstuber, Bernat; Alonso, Lahm, Thiago; Götze, Müller; Lewandowski

PORTO: Fabiano; Ricardo, Maicon, Marcano, Martins Indi; Herrera, Casemiro, Óliver Torres; Quaresma, Martinez, Brahimi

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler