SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona – Valencia maçı canlı yayınla İdman Tv’de

İspanya La Liga’da kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında Barcelona’nın rakibi Valencia. Barcelona–Valencia maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. Barcelona–Valencia maçını hakem Jose Luis Gonzales yönetecek.

İspanya La Liga’da şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Lider Barcelona sahasında Valencia’yı konuk edecek. Real Madrid’in iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan ve puan kaybına tahammülü olmayan Barca, Nou Camp’ta Valencia ile karşılaşacak. 18 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak Barcelona–Valencia maçını hakem Jose Luis Gonzalez Gonzalez yönetecek. Barcelona–Valencia maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek.

İDMAN TV NASIL İZLENİR? TIKLA ÖĞREN

Geçtiğimiz hafta Sevilla deplasmanında 2 puan bırakan Barça, hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Paris SG ile karşılaştı. Zorlu maçı 3-1 kazanan Barcelona, ligde Valencia’yı da mağlup edererk liderliğini sürdürme amacında. Barcelona, Valencia ile oynadığı son 15 lig maçının sadece birini kaybetti.

Valencia ise ligde son 10 maçtır yenilmiyor. 65 puanla dördüncü sırada yer alan Valencia, önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi biletini kazanmaya çalışıyor. Geçen hafta Levante’yi 3-0 mağlup eden Valencia’nın Barcelona karşısında ne yapacağı merak konusu.

BARCELONA – VALENCİA

STAT: Nou Camp

TARİH: 18 Nisan Cumartesi

SAAT: 17:00

HAKEM: Jose Luis Gonzalez Gonzalez

BARCELONA: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Rakitic; Neymar, Suarez, Messi

VALENCİA: Diego Alves; Cancelo, Mustafi, Otamendi, Vezo; Feghouli, Parejo, Fuego, Andre Gomes; Alcacer, Rodrigo

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler