SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea – Manchester United maçı canlı yayınla İdman Tv’de

İngiltere Premier Lig lideri Chelsea, ligin son dönemdeki formda takımı Manchester United’ı sahasında konuk edecek. Chelsea-Manchester United maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek.

İngiltere Premier Ligi’nin iki dev kulübü Chelsea ve Manchester United, bu hafta sonu Stamford Bridge’de kozlarını paylaşacak. Premier Lig’in liderlik koltuğunda oturan Chelsea, en yakın rakibi Arsenal’dan bir maç eksik olmasına rağmen 7 puan farkla önde. Hakem Mike Dean’in düdük çalacağı karşılaşma bu akşam saat 19:30’da başlayacak. Chelsea – Manchester United maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek.

İDMAN TV NASIL İZLENİR? TIKLA ÖĞREN

Premier Lig’de 11 maçtır yenilmeyen Chelsea adım adım şampiyonluğa yürüyor. Bir maç fazlası bulunan ikinci Arsenal’in 7, üçüncü Manchester United’ın ise 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Chelsea, bu maçı da kazanması halinde şampiyonluk kupasının bir ucundan yakalamış olacak. Chelsea, geçen hafta QPR deplasmanında Cesc Fabregas’ın son dakikalarda attığı golle galip gelmişti.

Konuk Manchester United ise kötü başladığı sezonda çabucak toparlandı. Ligde arka arkaya galibiyetler alan kırmızı şeytanlar 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Geçen hafta “Manchester” derbisinde M.City’i 4-2 malup eden ve üçüncülük koltuğundaki yerini sağlamlaştıran Manchester United, bu maçı kazanarak liderle arasındaki puan farkını azaltma amacında. Man. Utd. bu maçı kaybederse şampiyonluk şansı mucizelere kalacak.

CHELSEA – MANCHESTER UNİTED

STAT: Stamford Bridge

TARİH: 18 Nisan Cumartesi

SAAT: 19:30

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

HAKEM: Mike Dean

CHELSEA: Courtois; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Matic, Fabregas; Hazard, Oscar, Willian; Drogba

MANCHESTER UNİTED: De Gea; Valencia, Smalling, Jones, Shaw; Blind; Herrera, Fellaini, Young, Mata; Rooney

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler