SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’de-ekrana-geliyor

“Trabzonspor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Trabzonspor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. 

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 27.hafta maçında Trabzon deplasmanına konuk olacak. “Trabzonspor – Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?” sorusunun yanıtı da haberimizde. Trabzonspor – Galatasaray maçının tarih ve saati belli oldu. Trabzonspor – Galatasaray maçı 19 Nisan Pazar akşamı saat 19:00’de oynanacak. Trabzonspor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Maçı dakika dakika MYNET Canlı Anlatım servisinden de takip edebilirsiniz. Mücadelede hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak.

MELO’NUN OYNANMASI BEKLENMİYOR

Lider Galatasaray ligde son 3 maçtır mağlup olmuyor. Türkiye Kupası’nda yarı finale kalan Galatasaray’da sakatlığı düzelen isimlerden Melo’nun, Trabzon karşısında 11’de oynaması beklenmiyor. Sambacı her ne kadar ikili mücadelelerden kaçmasa da, fiziksel olarak tam hazır olmadığı için büyük ihtimalle oynatılmayacak. Semih’in kulübede yer alması bekleniyor.. Ancak Sabri, Sneijder ve Burak’ın ilk 11’de yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

CARDOZO’NUN BEKLEDİĞİ RAKİP GALATASARAY

Bordo mavili takımın bu sezonki gol yükünü çeken Oscar Cardozo, ligde attığı 15 golle gol krallığı yarışını sürdürüyor. Bordo mavili takımın kazandığı 18 puana da direkt etki yaptı. Ligde geride kalan haftalarda 23 maça çıkan Cardozo, bir kez hat-trick yaparken 2 maçta da 2’şer kez fileleri sarstı. Galatasaray maçına özel bir motivasyonla hazırlanan Cardozo, "Gol atmak benim için tarifsiz bir duygu. Gollerimi atarken de Trabzonspor’un başarısına da katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

TRABZONSPOR – GALATASARAY

STAT: Hüseyin Avni Aker

TARİH: 19 Nisan Pazar

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Cem Satman, Kemal Yılmaz

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler