SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivasspor – Kayserispor maçı canlı yayınla A Haber’de

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Kayserispor’u konuk edecek. 1-1’in rövanşı olan Sivasspor – Kayserispor maçı canlı yayınla A Haber’den izlenebilecek.

Sivasspor ile Kayserispor bugün Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya gelecek, zorlu mücadele A Haber’den canlı yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Sivasspor sahası Sivas 4 Eylül Stadı’nda ikinci lig takımlarından Kayserispor’u ağırlayacak. 1-1 biten ilk maçın rövanşında iki takım da yarı final biletini almak için mücadele edecek. 16 Nisan Perşembe günü saat 18:00’de başlayacak Sivasspor – Kayserispor maçını hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek ve mücadele canlı yayınla A Haber’den izlenebilecek.

Süper Lig’de son iki haftadır kazanan ve formda olan Sivasspor, Türkiye Kupası’ında yarı finale yükselmek için avantajlı olan taraf. Deplasmanda aldığı gollü beraberliğin avantajıyla sahaya çıkacak Yiğidolar golsüz beraberlik halinde dahi tur atlayacak.

Kayserispor ise bir sürpriz peşinde. Kupada yoluna devam eden tek PTT 1.Lig takımı olan Kayserispor, Sivasspor’u da eleyerek yarı finale yükselmek istiyor. PTT 1.Lig’de en yakın rakibinin 6 puan önünde lider olan ve Spor Toto Süper Lig’e yükselmeye çalışan Kayserispor, sezonu Türkiye Kupası’nda da başarılı olarak taçlandırma amacında.

İki takım arasında Kayseri’de oynanan çeyrek final ilk maçı 1-1 sonuçlanmıştı. Sivasspor 20.dakikada Batuhan Karadeniz’in attığı golle 1-0 öne geçmişti. Kayserispor bu gole 48.dakikada Çağlar Birinci ile cevap vermişti.

SİVASSPOR – KAYSERİSPOR

STAT: Sivas 4 Eylül

SAAT: 18:00

YAYIN: A Haber

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun, Hakan Yemişken, Serkan Olguncan

MUHTEMEL 11’LER

SİVASSPOR: Ertuğrul, Cicinho, İbrahim, Ümit, Ziya, Adem, Kadir, Burhan, Aatif, Utaka, Batuhan

KAYSERİSPOR: Serdar, Cem Can, Simic, Berkay, Çağlar, İbrahim, Okay, Biseswar, Anıl, Ömer, Nobre

SİVASSPOR - KAYSERİSPOR MAÇI İDDAA TAHMİNİ


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler