SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor - Galatasaray özet ve önemli anları

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali rövanş maçında Manisaspor Galatasaray ile karşılaştı. Bu heyecanlı mücadele 1-1 bitti ve Galatasaray kupada yarı finale yükseldi. Manisaspor - Galatasaray maçı özet ve önemli anları haberimizde.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde Galatasaray ile Manisaspor karşılaştı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi ve ilk maçta 4-0'lık avantajı bulunan Sarı-kırmızılılar, yarı finale adını yazdırdı.

Mücadeleye çok hızlı başlayan Galatasaray, 1. dakikada Yekta Kurtuluş'un golü ile öne geçerken, Manisaspor'da Hakan Turan, 76. dakikadaki golü ile takımına beraberliği getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Manisaspor Galatasaray mücadelesi 1-1 sonuçlandı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

MANİSASPOR 1 - 1 GALATASARAY

STAT: Manisa 19 Mayıs Stadı

HAKEMLER: Alper Ulusoy, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen

MANİSASPOR: Umut, Gafurov, Mikic, Ümit (Dk.58 Ali Fırat Okur), Erdi, Hakan Turan, Hakan Barış, Oğuzhan, Şaban, Gökhan (Dk.67 Nikolai Dimitrov), İsmail.

TEKNİK DİREKTÖR: Taner Taşkın

GALATASARAY: Sinan, Tarık (Dk.82 Kaan Baysal), Koray, Semih, Olcan, Yekta, Melo (Dk.60 Sabri), Aydın (Dk.46 Sinan Gümüş), Dzemaili, Emre, Pandev.

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GOLLER: Dk.76 Hakan (Manisaspor), Dk.1 Yekta (Galatasaray),

SARI KARTLAR: Hakan Barış (Manisaspor), Sinan Gümüş (Galatasaray)

Mücadeleye çok hızlı başlayan Galatasaray, 1. dakikada Yekta Kurtuluş'un golü ile öne geçti.

15. dakikada oyun top kayıpları ile devam ediyor. İki ekip futbolcuları da topu korumakta zorluk çekti.

22. dakikada Ceza yayı sağ çaprazına hareketlenen Oğuzhan Kayar uzak mesafeden çok sert vurdu ancak kaleci Sinan Bolat sağ köşeye uzanıyor ve bu topu son anda çıkarttı.

30. dakikada Ceza sahası sol tarafında topla buluşan Olcan pasını altıpas sol çaprazındaki arkadaşı Goran Pandev'e gönderdi. Pandev rakibini geçer geçmez yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Umut Kaya gole izin vermedi.

İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi

55. dakikada ceza sahası sol çaprazına hareketlenen Emre Çolak ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Yekta kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gitti.

69. dakikada aağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu ceza sahasına girer girmez ortasını arka direğe doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Olcan Adın kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gitti.

70. dakikada savunma arasına atılan pasa hareketlenen İsmail Köse kaleci ile karşı karışaya pozisyonda yerden vuruşunu yaptı. Kaleci Sinan'dan seken top savunmada Koray'a çarparak kale çizgisine doğru yöneldi. Sinan geriye doğru koşarak uzanıyor ve bu topu çizgi üzerinde kontrol etti.

Manisaspor beraberliği yakaladı

Maçın 76. dakikasında ev sahibi ekip Manisaspor, Hakan Turan'ın attığı golle Galatasaray karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Hakan Turan çok uzak mesafeden yerden vuruşunu yaptı. Önünde son anda seken top kaleci Sinan'ı yanıltıyor ve filelerle buluştu.

Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray ilk maçta 4-0 yendiği Manisaspor ile 1-1 berabere kalmasına rağmen Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler