SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gündemdeki Fenerbahçe haberleri ve Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri

Gündemdeki Fenerbahçe haberleri ve Fenerbahçe'de son dakika gelişmelerini Mynet okuyucuları için derledik. Güncel fb haberleri arasında Fenerbahçe’nin arazilerle ilgili gelişmeleri yer alıyor. Ayrıca Diego’ya yapılan transfer teklifleri de Fenerbahçe transfer haberleri arasında bulunuyor.. İşte güncel Fenerbahçe haberleri...

Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmeler ve günün Fenerbahçe haberleri Mynet Spor servisinde. Güncel Fenerbahçe haberlerini, Fenerbahçe’de yaşanan son dakika gelişmeleri ve günün fb gündemini Mynet okuyucuları için derledik. Fenerbahçe’nin gündeminde Kenan Evren Lisesi arazisi, Topuk Yaylası ve Pendik’teki araziler bulunuyor. Ayrıca güncel Fenerbahçe haberleri arasında Diego’ya yapılan transfer teklifleri bulunuyor. İşte güncel ve gündem oluşturan fb haberleri...

MALİYE BAKANLIĞI’NDAN FENERBAHÇE’YE ŞOK

Kenan Evren Lisesi arazisi için uğraşan Fenerbahçe yönetimine Topuk Yaylası ve Pendik'teki arazilerden de kötü haber geldi.

Haberi okumak için tıklayınız...

FENERBAHÇE’YE DİEGO PİYANGOSU

Fenerbahçeli oyuncunun kulüple yaşadığı sorunlar sonrası Türkiye’den ayrılma ihtimalini gözönünde bulunduran takımlar hemen yönetimin kapısını çaldı. Rusya ve Katar’dan iki ciddi teklifin resmen ulaştığı, Diego için 5 milyon euro bonservis bedeli önerildiği öğrenildi.

Haberi okumak için tıklayınız...

FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRAN FOTOĞRAF!

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi Final Etabı sonunda açıklanan 'En İyi Oyuncular' listesinde şampiyon Fenerbahçe Grundig'den bir, Vakıfbank'tan üç oyuncu birden yer alınca sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi. Vakıfbanklı oyuncuların isimleri salonda anons edildiği anda yuhalamalar ve protesto gösterileri yapılırken, sosyal medyada yüzlerce yorum yapıldı.

Haberi okumak için tıklayınız...

İSMAİL KARTAL FUTBOLCULARI UYARDI

Ligin ilk yarısında Balıkesirspor'u Meireles'in şans golüyle yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Kartal futbolcularını uyardı.Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın, Balıkesir maçı öncesinde idmanlardaki tempo düşüklüğü ve rehavet nedeniyle oldukça sinirlendiği ve yaptığı toplantıda takıma sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Haberi okumak için tıklayınız...

SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN - MYNET SPOR

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler