SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gündemdeki Galatasaray haberleri ve Galatasaray'da son dakika gelişmeleri

Gündemdeki Galatasaray haberleri ve Galatasaray gündemindeki son dakika gelişmelerini Mynet okuyucuları için derledik. Güncel gs haberleri arasında Dursun Özbek’in başkan seçilmesi halinde kuracağı kadro bulunuyor. Ayrıca Engin Baytar’ın Galatasaray’ı icraya vermesi de önemli Galatasaray haberleri arasında bulunuyor. İşte güncel Galatasaray haberleri...

Galatasaray’da yaşanan son gelişmeler ve günün Galatasaray haberleri Mynet Spor servisinde. Güncel Galatasaray haberlerini, Galatasaray’da yaşanan son dakika gelişmelerini ve günün gs gündemini Mynet okuyucuları için derledik. Galatasaray’ın gündeminde Dursun Özbek’in Snijder ile ilgili yeni sezon planları bulunuyor. Ayrıca eski Galatasaray’lı futbolcu Engin Baytar’ın kulübü icraya vermesi de günün öne çıkan gs haberleri arasında. İşte güncel ve gündem oluşturan gs haberleri...

GALATASARAY’DAN ÇİFTE BOMBA

3 adaylı başkanlık yarışının en iddialı ismi Dursun Özbek, yeni sezon planlarını şimdiden yapıyor. Yola Hamza hocayla devam edecek olan Özbek, ilk transfer olarak Fernandao'yu belirlemişti. Dursun Özbek şimdi de Sneijder'le yeni sözleşme yapmaya karar verdi.

Haberi okumak için tıklayınız...

ENGİN BAYTAR GALATASARAY’I İCRAYA VERDİ

Galatasaray'ın 3 hafta önce sözleşmesini feshettiği Engin Baytar, 826 bin liralık alacağı için san-kırmızılı kulübü icraya verdi.

Haberi okumak için tıklayınız...

GALATASARAY’DA FEDA ZAMANI

Dursun Özbek başkan seçilirse, sıkı mali disiplin uygulanacak. Başta Melo ve Sneijder olmak üzere sözleşme uzatmak isteyenlerin ücretini düşürmesi beklenecek.

Haberi okumak için tıklayınız...

SON DAKİKA GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ – MYNET SPOR

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler