SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak?" sorusu yanıt buldu

Hollanda – Türkiye maçının hangi kanaldan canlı yayınlanacağı merak konusu. Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda? Hollanda Türkiye maçının hangi kanaldan yayınlanacağı netleşti. Hollanda - Türkiye maçının yayıncı kanalı belli oldu. "Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak?" sorusu yanıt buldu. 

Hollanda ile Türkiye arasında oynanacak kritik EURO 2016 Eleme maçının hangi kanaldan yayınlanacağı netleşti. 28 Mart 2015 günü oynanacak Hollanda – Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Türkiye’nin merakla beklediği maça kısa bir süre kaldı. Yayın haklarını elinde bulunduran Show Tv‘nin yayın akışında ise Hollanda – Türkiye maçı gözükmüyordu. Futbol severler Hollanda ve Türkiye arasında oynanacak zorlu EURO 2016 Eleme maçının hangi kanaldan yayınlanacağını uzun bir süre merak etti. Günlerce maçın yayınlanmayacağı iddia edildi. Fakat Hollanda - Türkiye maçının yayıncı kanalı belli oldu. "Hollanda – Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak?" sorusu yanıt buldu.

28 Mart Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak Hollanda – Türkiye maçı Amsterdam Arena’da oynanacak.

KANAL BELLİ OLDU

Milli maçta yayın krizi netleşti. Show Tv, Hollanda - Türkiye maçını yayınlama kararı aldı. Show Tv'den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kapsamında oynanacak Türkiye-Hollanda milli maçının yayını konusu iki günden beri Turkiye gündemini meşgul etmektedir. Show TV, dünden bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü iletişim çerçevesinde, Türk halkını milli bir maçı izlemekten mahrum bırakmama konusundaki sorumluluk bilinci ile, konunun ticari, ekonomik boyutuna bakışı ve hukuki duruşu değişmeksizin maçı yayınlama kararı almıştır."

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler