SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig 25. hafta maç sonuçları ve puan durumu

Spor Toto Süper Lig 25. hafta sona erdi. Süper Ligde alınan maç sonuçlarına göre liderlik koltuğu yine el değiştirdi ve puan durumu yeniden şekillendi. Süper Lig’de 25. hafta oynanan maçların sonuçları ve puan durumu...

Süper Lig’in bitimine az bir süre kala rekabet giderek artıyor. Hem şampiyonluk mücadelesi hem de kümede kalma yarışı bir hayli çekişmeli geçiyor. Süper Lig’in 25. hafta maç sonuçlarına göre puan durumu yeniden şekillendi. Sonucu en çok merakla beklenen maç Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçtı. Puan durumunun zirvesini de yeniden şekillendiren Fenerbahçe – Beşiktaş maçının sonucu 1-0 bitti.

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda konuk ettiği ezeli rakibi Beşiktaş’ı Sow’un son dakikalarda attığı golle 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 53’e yükseltti ve üçüncülük koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Zirveyle de arasındaki farkı azaltmış oldu. Beşiktaş ise 54 puanla Süper Lig’in ikinci sırasına geriledi ve liderliği kaptırdı.

Süper Lig’de 25. hafta sonunda liderlik koltuğuna Galatasaray oturdu. Kasımpaşa deplasmanında 2-0 geriye düşen sarı-kırmızılı takım, Selçuk İnan, Umut Bulut ve Burak Yılmaz’ın attığı gollerle muhteşem bir geri dönüş yaptı ve 3-2 galip geldi. Puanını 55’e yükselten Galatasaray, Süper Lig liderlik koltuğuna oturdu.

Toplam 27 golün atıldığı Süper Lig 25. hafta maçlarının toplu sonuçları şöyle:

Fenerbahçe 1-0 Beşiktaş

Trabzonspor 2-0 Akhisar Belediyespor

İst. Başakşehir 3-1 Gençlerbirliği

Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Sivasspor 4-1 Bursaspor

K.Erciyesspor 0-3 Ç.Rizespor

Mersin İY 0-1 Gaziantepspor

Balıkesirspor 4-1 Eskişehirspor

Karabükspor 0-1 T.Konyaspor

Spor Toto Süper Lig 25. hafta sonunda oluşan puan durumu şu şekilde:


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler