SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonları

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti ve Kadıköy’deki yenilmezlik serisini 16 yıla çıkardı. Derbide hakem Cüneyt Çakır’ın verdiği kararlar da büyük tartışma yarattı. Fenerbahçe - Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonları...

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe – Galatasaray derbisi sonuçlandı. Sarı-lacivertli takım Hollanda’lı futbolcusu Kuyt’un attığı tek golle Galatasaray’ı mağlup etti.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır ise, çaldığı veya çalmadığı düdüklerle iki takım taraftarından da tepki gördü. Cüneyt Çakır’ın verdiği kararlar maçtan sonra birçok televizyon programında tartışıldı. İşte Fenerbahçe – Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonlar:

43. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Hakan Balta’nın Emenike’ye yaptığı faule Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar kırmızı kart bekledi. Hakan Balta’nın son adam olduğunu düşünmeyen Cüneyt Çakır, Balta’ya sarı kart gösterdi.

63. dakikada ise ceza sahasına yönelen topta Galatasaraylı futbolcu Olcan, Fenerbahçeli Emenike’yi düşürdü. Ceza yayı üzerinde gerçekleşen bu pozisyonda hakem Cüneyt Çakır faul düdüğünü çaldı. Fenerbahçeliler yine son adam ve kırmızı kart itirazında bulunurken, Cüneyt Çakır Olcan’a sarı kart gösterdi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler