SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig'de Beşiktaş'ın kalan maçları ve fikstürü

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ın kalan maçları birbirinden zorlu karşılaşmalarla dolu. Kara Kartal, ligin bitimine az bir süre kala liderlik koltuğunu geri almaya çalışıyor. Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı gittikçe kızışıyor. Beşiktaş 32.haftada Ankara'da önemli bir maç oynayacak. Beşiktaş - T.Konyaspor maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de son haftalara girilirken maçların önem derecesi de bir hayli arttı. Şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş’ın fikstürü bir hayli zorlu. Bitime 3 hafta kala Beşiktaş’ın kalan maçlarının biri derbi. Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, ligi ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin önünde bitirmek için büyük çaba sarf ediyor. Beşiktaş’ın geriye kalan 3 maçından sadece bir tanesi derbi. Siyah-beyazlı ekip bu derbi maçını deplasmanda oynayacak.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Akhisar Bld. ile 1-1 berabere kaldı ve büyük avantaj kaybetti. Siyah-beyazlı takım bu hafta Ankara'da Konyaspor'u konuk edecek. Beşiktaş - T.Konyaspor maçı 18 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş şu anda bir maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 7, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde bulunuyor.

İşte Spor Toto Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Beşiktaş fikstürü ve kalan maçları:

32. Hafta: Beşiktaş - Konyaspor

33. Hafta: Galatasaray - Beşiktaş

34. Hafta: Beşiktaş - Gençlerbirliği

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler