SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nihat Doğan'ın Galatasaray'dan ihracı istendi

Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweetle büyük tepki çeken Nihat Doğan’a, bir darbe de Galatasaray’dan geldi. Galatasaray’lı eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesini istedi. Bu duruma Twitter'dan yanıt veren Nihat Doğan sert cevap aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde evine gitmek için bindiği minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan için Türkiye tek yürek oldu. Genç kızın vahşice öldürülmesinden sonra, toplumun her kesiminden üzüntü ve baş sağlığı mesajları yayınlanırken, Nihat Doğan’ın Özgecan Aslan için hakkında attığı bir tweet büyük tepkiye neden oldu. "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan, Twitter’da eleştiri yağmuruna tutuldu. Dün gece Beyaz Futbol programında da sert sözlerle eleştirilen Nihat Doğan, programa telefonla bağlanarak özür dilemek zorunda kaldı.

Nihat Doğan’ın Twitter’da yaptığı yoruma bir tepki de Galatasaray kulübünden geldi. Galatasaray kulübünde üyeliği bulunan Nihat Doğan’ın kulüpten ihraç edilmesi istendi. Kulübün eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Galatasaray disiplin kuruluna gönderdiği dilekçeyle, Nihat Doğan’ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesini istedi. Galatasaray disiplin kurulunun Nihat Doğan’ı ihraç edip etmeyeceği merak konusu oldu. 

Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweetle büyük tepki gören Nihat Doğan’a bir darbe de taraftarı olduğu Galatasaray'dan geldi. Galatasaray'ın popüler taraftar grubu UltrAslan, "Soran olursa bizden değil" diyerek bir twit paylaştı.

“Parayı iade edin”

Özgecan Aslan hakkında attığı tweetlerle büyük tepki çeken Nihat Doğan, bu duruma Twitter üzerinden cevap verdi. "İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" tweetini atan Nihat Doğan'a cevap gecikmedi. Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı olan Serdar Eder, Nihat Doğan’a Twitter üzerinden yanıt verdi. Eder’in "Nihat Doğan 2015 yılı aidatını yatırdın da mı geri istiyorsun? 'Ben bıraktım' demen için kaç para istersin? Ben vereyim." tweeti çok sayıda retweet aldı.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler