SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor - Fenerbahçe maçı canlı yayınla Lig Tv’de

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında liderlik takibini sürdüren Fenerbahçe zorlu Gaziantep deplasmanına konuk olacak. Gaziantepspor – Fenerbahçe maçı bugün saat 19:00’da Lig Tv’den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig’de günün en önemli karşılaşması Gaziantep’te oynanacak. Lider Beşiktaş’ın 1 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe, ligin köklü ekiplerinden Gaziantepspor’a konuk olacak. Kamil Ocak stadında saat 19:00’da başlayacak mücadelede hakem Halis Özkahya düdük çalacak.  Lig Tv’den canlı yayınlanacak Gaziantepspor – Fenerbahçe maçında, ev sahibi Gaziantepspor tribün kapatma cezası nedeniyle taraftar desteğinden mahrum kalacak.

GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv

STAT: Kamil Ocak

HAKEMLER: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Cem Satman

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Barış, Chico, Elyasa, Şenol, Emre, Erdem, Vitor, Chibuike, Mustafa, Muhammet

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

FENERBAHÇE: Mert, Bekir, Bruno Alves, Caner, Gökhan Gönül, Alper Potuk, Diego, Emre, Mehmet Topal, Kuyt, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

Süper Lig’de haftalardır yenilmeyen sarı lacivertliler bu seriye bir halka daha eklemek istiyor. Ligdeki 7 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Trabzon beraberliğiyle sona eren Fenerbahç, 13 maçtır da yenilmiyor. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-1 yenen Fenerbahçe, aynı zamanda ligin deplasmanda en az gol yiyen ikinci takımı. Fenerbahçe’de Egemen, Serdar ve Hasan Ali sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Kaleci Volkan Demirel ise kırmızı kart cezası nedeniyle sahada olmayacak .Volkan’ın yerine kaleyi Mert Günok’un koruması bekleniyor.

Gaziantepspor ise geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor deplasmanında Chico’nun attığı tek golle 1-0 galip gelmeyi başardı. Avrupa kupalarına katılmak için Bursaspor, İst. Başakşehir ve Trabzonspor’la mücadele eden G.Antep, tribün kapatma cezası aldığı için bu maçta seyircisinden yoksun olacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan mücadelede Fenerbahçe rakibini Emre Belözoğlu’nun son dakikalarda bulduğu penaltı golüyle 1-0 mağlup etmişti.  

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler