SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balçova Yaşamspor - Galatasaray (CANLI)

Galatasaray Balçova Yaşamspor ile Türkiye Kupası G Grubu mücadelesinde karşılaşacak. Balçova Yaşamspor karşılaşmasında Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu İzmir'den eli boş dönmek istemiyor. Öte yandan Balçova Yaşamspor bu karşılaşmada kendini göstermek istiyor.

Türkiye Kupası'nda ikinci maçlar başladı. Galatasaray Balçova Yaşamspor ile İzmir'de karşılaşacak. Balçova Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya Galatasaray rotasyonlu bir kadro ile çıkacak. Karşılaşmada Sarper Barış Saka orta hakem olarak görev yapacak. Serkan Aral ve Nurettin Çiçek ise yardımcı hakem olarak görev alacaklar. Bu akşam saat 20.30'da başlayacak Balçova Yaşamspor - Galatasaray maçını Atv canlı yayınlayacak.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

BALÇOVA YAŞAMSPOR - GALATASARAY

Saat: 20.30

Yayın: ATV ve MYNET CANLI ANLATIM

Stat: Balçova Belediye

Hakem: Sarper Barış Saka

İlk 11'LER

Balçova Yaşamspor: Ogün, Murat İ., Ömer S., Muhammed, Aykut, Altan Aksoy, Bilal, Kadir Arı, Emre Doğan, Battal, Melik

Teknik Direktör: Altan Çetindağ

Galatasaray: Sinan Bolat, Hamit Altıntop, Veysel, Hakan Balta, Telles, Yekta, Olcan, Tarık, Bruma, Yasin, Pandev

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

GALATASARAY FAVORİ

Galatasaray bu akşam İzmir temsilcisi Balçova Yaşamspor ile İzmir'de karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından lige ve kupaya verdiği önemi artıran Galatasaray ilk maçta Eskişehirspor'u yenmişti. Sarı Kırmızılı ekip Balçova Yaşamspor'u da yenerek iyice rahatlamak istiyor. Buna rağmen bu akşam oynanacak karşılaşmada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Fernando Muslera, Felipe Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Emre Çolak ve Sabri Sarıoğlu gibi isimleri maçın kadrosuna dahil etmedi. Bu isimlerin yanı sıra Blerim Dzemaili ve Aydın Yılmaz da sakatlıklarından ötürü karşılaşmanın kadrosunda yer almadılar.

Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörlüğe gelmesiyle ivme kazanan, özellikle Torku Konyaspor maçında bunu zirveye çıkaran Galatasaray, İzmir deplasmanından da boş dönmek istemiyor.

BALÇOVA YAŞAMSPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Balçova Yaşamspor da ise futbolcular Galatasaray karşısında yeteneklerini göstererek göz doldurmak istiyor. Alt liglerde mücadele eden takımlar için bir nevi vitrin görevi gören Türkiye Kupası'nda Balçova Yaşamspor'un göstereceği performans çok önemli. Balçova Yaşamspor bu önemli karşılaşmada her zamankinden daha çok mücadele ederek puan çıkartmaya çalışacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler