SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnönü Stadı'nda flaş gelişme..!

Uzun süredir Beşiktaş ile Galatasaray arasında sürtüşmelere neden olan stat sorununda flaş bir gelişme yaşandı..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceki gece BJK TV'de katıldığı programda, "Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü'ne kırıldım. Sayın Başbakan stat konusunda bize destek vereceğini söyledi. Ancak kendisini Galatasaray camiasıyla karşı karşıya getirmek istemem. Gerekirse 1 yıl daha İnönü'de oynarız" diyerek sinyalini verdiği konuda tablo netleşti.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Yönetim, yeni sezonda da 'evinde' kalmaya karar verdi. İnönü projesinin 1 yıl ertelenmesinde kilit ismin teknik direktör Samet Aybaba olduğu ortaya çıktı.

"HOCAMIZ BÖYLE İSTEDİ"
Aybaba'nın Avusturya kampına gitmeden önce başkan Fikret Orman ile görüşüp, "Hem ben yeniyim, hem de takım yeni. Kulübe alışana kadar maçlarımızı başka bir statta oynamak risk. Kendi taraftarımızla bütünleşirsek bu sıkınıtılı süreci çözeriz" dedi.

Bunun üzerine başkan Orman da henüz finansal sorunları aşılmadığı ve gerekli izinlerin tam olarak çıkmadığı İnönü Stadı'nın yıkımından vazgeçti. Takımla birlikte Avusturya'ya gelen futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı da, stadın bu yıl yıkılmayacağını söyleyerek, "Samet hocanın da isteği üzerine 1 yıl daha kendi stadımızda oynayacağız. Hocadan böyle bir istek gelince biz de uygun gördük" diye konuştu. (Habertürk)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler