SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Tesadüf' yorumu!

Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber, "İki haftadır hakem hataları canımızı çok acıttı. Biz sadece adalet istiyoruz. Fenerbahçe'yi devirerek havlu atmadığımızı göstermek istiyoruz."

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Fenerbahçe derbisine 3 gün kala Sabah'a konuştu.

[

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

"Herkes bize havlu attı gözüyle bakıyor. Böyle bir psikolojide değiliz. Havlu atmadık aksine Fenerbahçe maçını kazanarak birçok şeyi değiştirebileceğimize inanıyoruz. Kadıköy'e kaybetmek ya da beraberlik için gitmeyeceğiz. Sadece ve sadece kazanmak için sahaya çıkacağız" diyerek sözlerine başlayan Rüştü, takımın son durumunu şöyle özetledi: "Sıkıntılı günler geçiriyoruz. Moralimizin iyi olduğunu söyleyemeyiz. Bunu gördügümüz için hep beraber bugün (dün) yemek yedik. Daha da kenetlendik. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmak için gayret ediyor. Tecrübeli kaleci, son iki derbide ofsayttan yedikleri iki gole dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: "İki haftadır çok büyük şanssızlık yaşıyoruz. Bunların tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Çünkü hakem hataları canımızı çok acıttı. Sessiz kalmamız yapılan yanlışlığı görmediğimiz anlamına gelmesin. Biz sadece adalet istiyoruz. Bunu sağlamak zor olmasa gerek. Hem de bu kadar önemli maçlarda bu kadar bariz hataları umarım insanlar iyi görüp yorumlamışlardır." .

MANGAL İLE MORAL
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı futbolculara antrenman sonrasında yemek verdi. Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen mangal partisine, oyuncular ve teknik heyetle birlikte kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ile futbol komitesi üyesi Tamer Kıran da katıldı. Bu arada önceki gün sakatlanan ve Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek olan Sivok, özel doktorunun çağrısı üzerine ülkesine gitti. Sakat Necip ve izinli olan Almeida da dünkü çalışmada yoktu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler