SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner'in iki yıllık imzasının sırrı

Aziz Yıldırım 4 yıllık sözleşme istedi ancak Caner kabul etmedi. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda kendini gösterip, Avrupa'nın büyük takımlarından birine transfer olmayı hedeflediğini söyledi. Başkan anlayışla karşıladı, bir de söz verdi: "Bu hayalini birlikte gerçekleştireceğiz"

Hafta başında Fenerbahçe'yle 2 yıllık sözleşme uzatan Caner Erkin'in, neden daha uzun vadeli bir kontrata imza atmadığı herkes tarafından merak edilmişti. Herkes bir şey söyleyip tahminlerde bulunurken gerçek ortaya çıktı.

SİZE SAYGIM SONSUZ BAŞKANIM AMA...

Başkan Aziz Yıldırım, Caner'le yaptığı ilk görüşmede yıldız futbolcuya 4 yıllık bir anlaşma teklif etti. Ancak milli futbolcu, çok sevdiği ve büyük saygı duyduğu başkanının bu teklifini kabul etmedi. Ay-yıldızlı futbolcu, gerekçesini ise şu sözlerle ortaya koydu: "Başkanım biliyorsunuz 2016'da Avrupa Futbol Şampiyonası var. Ben bu süreye kadar kendimi daha da geliştirip, Milli Takım'da da kendimi gösterip, Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine gitmek istiyorum. Tabii bunu sizin onayınıza da sunuyorum. Eğer bu dileğimi kabul ederseniz, 4 yıllık yerine 2 yıllık sözleşme yapmak istiyorum."

İSTESE KENDİSİNİ GARANTİYE ALABİLİRDİ

Fenerbahçe ile masaya oturan oyuncular genelde uzun vadeli sözleşme yaparak kendilerini garantiye almak isterler. Caner'in bunun tersine yaptığını gören başkan Yıldırım, önce çok şaşırır, ardından da oyuncusuna hak verir. Fenerbahçe başkanı, "Bu hayalini birlikte gerçekleştireceğiz" diyerek Caner'e bir de söz verir. Yıldız futbolcunun önceki günkü imza töreninde bizzat hazır bulunan başkan Yıldırım, bunu "Caner çok iyi bir Fenerbahçeli. Törene özellikle geldim" şeklinde açıklamıştı. (Fotomaç)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler