SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Ibrahimovic bombası

G.Saray'la girdiği "4. yıldızı takma" yarışını mutlaka kazanmak isteyen sarı-lacivertli ekip, PSG'nin süper starını gözüne kestirdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki "4. yıldız savaşı" çok büyük bir transfer bombasının patlamasına neden olacak gibi görünüyor. F.Bahçe bir yandan ezeli rakibinden önce 4. yıldızı göğsüne takmak, diğer yandan az da olsa Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudu nedeniyle, kadrosunu bir dünya yıldızıyla takviye etmeyi planlıyor. Hedefteki isim ise PSG'nin golcüsü Zlatan İbrahimoviç. Daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen İsveçli için, bir süredir gizlice nabız yoklandığı sızan bilgiler arasında. Nitekim daha önce "Transferi kapattık" denmesine rağmen, teknik direktör Ersun Yanal dün Caner Erkin'in imza töreninde farklı konuştu.

PSG DE SATMAK İSTİYOR

Yanal transferle ilgili bir soruyu "Transferde daha Ağustos'a kadar süremiz var" diye yanıtlayarak önemli bir işaret verdi. Fenerbahçe'nin İbrahimoviç'i renklerine katması her ne kadar zor görünse de, gerek Fransız gerekse İsveçli gazetecilere göre transfer imkansız değil. Onlara göre PSG, 2 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen artık 33 yaşına gelen golcüyü değeri düşmeden satmanın yollarını arıyor. Ayrıca İbrahimoviç de son büyük transferini yaparak banka hesabını kabartmayı planlıyor. Daha önce Türkiye ligini yakından takip ettiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz günlerde milli takımdan arkadaşı Erkan Zengin'e "G.Saray'a git, onlarda para çok" demişti. (Fotomaç)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler