SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mancini'nin yeni gözdesi Dedryck Boyata

Sezon sonunda takıma takviye yapılmasını isteyen Roberto Mancini sürpriz bir ismi transfer listesine ekledi.

Birçok yabancı oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Roberto Mancini listesini belirlemeye başladı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Mancini'nin isteği doğrultusunda ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi.

Mancini onu istiyor
Manchester City'de Mancini'nin eski öğrencisi olan defans oyuncusu Dedryck Boyata, İngiliz basınına göre Galatasaray'ın listesinde. Manchester City'ye yakın kaynaklara göre Boyata'ya Galatasaray'dan teklif geldiği ve oyuncunun bu teklifi kabul etmek üzere olduğu aktarıldı.

Sözleşmesi bitiyor
Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Belçikalı futbolcunun Mancini döneminde gelecek vadeden oyuncular arasında gösterildiği ancak Pellegrini zamanında yeterli şansı bulamadığı belirtilirken oyuncunun kulüpten gelen teklifleri değerlendirmek için izin aldığı aktarıldı.

Sezon sonunda Dany ve Burdisso ile yollarını ayırmayı plalayan Galatasray'ın Boyata için bonservis bedeli ödemeyecek olması transferi mümkün kılıyor. İngilz basınındaki haberlere göre oyuncu da eski hocasının bu teklifini kabul etmek üzere olduğu belirtiliyor.

(Eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler