SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hami Mandıralı'nın yardımcısı belli oldu

Brezilyalı oyuncu Henrique'nin doğum günü, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı. Bordo-mavili takımın eski oyuncularından Orhan Kaynak, yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, bir günlük izinin ardından çalışmalarına başladı.

Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, kalp rahatsızlığı nedeniyle Emre Güral katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Henrique ve Colman salonda çalıştı, Malouda ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman'ın Sivasspor maçında forma giyebileceği öğrenildi. Sivasspor maçı öncesi ilk yapılan antrenmanda sakatlanan oyuncunun ayak parmağında sorun yaşadığı ancak şu an durumunun iyi olduğu belirtildi.

HENRIQUE'YE DOĞUM GÜNÜ
Antrenman öncesi 25 yaşına giren Brezilyalı oyuncu Henrique'nin doğum günü, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından pasta kesilerek kutlandı.

Kaptan Onur Recep Kıvrak'ın kestiği pastadan yiyen Henrique'yi daha sonra takım arkadaşları tebrik etti. Brezilyalı oyuncu, takım arkadaşlarına yaptığı konuşmada "Sizinle burada birlikte olmaktan ve doğum günümü kutlamaktan dolayı çok mutluyum. Oğlum doğacak ve bu bana en güzel hediye olacak. Şu anki durumumuzdan daha iyi bir duruma geçmek için herkese şans diliyorum" ifadelerini kullandı.

YARDIMCI ANTRENÖLÜĞE KÜÇÜK ORHAN GETİRİLDİ
Trabzonspor'da yardımcı antrenör olarak bordo-mavili takımın eski oyuncusu Orhan Kaynak (Küçük Orhan) getirildi. 1993-1994 ve 1994-1995 sezonlarında Karadeniz ekibinde forma giyen Kaynak ile resmi sözleşme imzalandıktan sonra takımla çalışmalara katılacağı belirtildi.

Orhan Kaynak, 1994-1995 sezonunda Trabzonspor'un UEFA Kupası'nda Aston Villa karşısında her iki maçta da attığı unutulmaz gollerle takımını tura taşıyan isim olmuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler