SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antalya'da Samet Aybaba skandalı!

Samet Aybaba, Antalyaspor'u mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Sebebi ise oldukça ilginç...

Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Samet Aybaba ile Antalyaspor’un yolları ayrılmıştı. Aybaba’nın görevinden istifa ettiğini açıklayan ise Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’di… Ancak perde arkasında Aybaba istifa etmeden bu açıklamanın yapıldığı ortaya çıktı.

Milliyet’in haberine göre; Antalyaspor yönetimi Çaykur Rizespor maçı öncesi Aybaba ile bir araya gelerek “Hocam Çaykur Rizespor maçını kaybedersen istifa et. Biz de senin tüm alacaklarını ödeyeceğiz.” dedi. Aybaba’nın bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Bu diyaloğun ardından Antalyaspor, Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. Samet Aybaba henüz kararını açıklamamışken Başkan Gültekin Gencer, yaptıkları konuşmaya istinaden Aybaba’nın istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Antalyaspor yönetiminin antrenmana noter getirerek, “Hoca idmana çıkmadı” diye zabıt tutturma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Yönetimin, Samet Aybaba’ya tazminatını vermeye yanaşmadıkları ve teknik adamı beklettikleri öğrenildi. Aybaba da avukatına talimat vererek kulübe dava açma kararı aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler