SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Özil'e büyük tepki

İngiliz basını, 1-1'lik Bayern Münih beraberliği sonrası Arsenal'in çok şeyler beklediği Mesut Özil'i 'tembellik'le suçladı.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Bayern Münih ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak elenen Arsenal’da derin üzüntü yaşanırken, İngiliz basını eleştiri oklarını bir kez daha Mesut Özil’e çevirdi. Sezon başında büyük umutlarla takıma transfer edilen Mesut’un “tembellik” yaptığı yazıldı.

Bayern Münih’e Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında elenen ve Avrupa mesaisini bitiren Arsenal’da büyük üzüntü yaşanıyor. İlk maçta kendi evinde Alman ekibine 2-0 yenilen Londra kulübü, ikinci mücadelede 1-1 berabere kalarak elenmekten kurtulamadı. Karşılaşma sonrası İngiliz medyasında başarısızlığın sorumlusu olarak Mesut Özil gösterildi.

Daily Mirror ile Daily Mail gazeteleri yaptıkları eleştirilerde Mesut Özil’i tembellikle suçladılar. Sezon başında 42.5 milyon sterline transfer olduğunu da hatırlatan gazeteler, Mesut Özil’in bir kayıp olduğunu ve paraların da heba edildiğini ifade ettiler.

(Premier Lig Türkiye)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler