SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şansal Büyüka'yı da çıldırttılar!

Maraton programı moderatörü ve yorumcusu Şansal Büyüka, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çok gergindi.

Lig TV'de yayınlanan Maraton programının moderatörü ve yorumcusu Şansal Büyüka, Trabzonspor - F.Bahçe maçında çıkan olaylar sonrası sert konuştu.

Kanalın kulüplerden aldığı baskıyı ve tutumu dile getiren ve ilk kez bu kadar net konuşan Büyüka, "Fesupanallah. Maalesef futbolun çivisi çıktı. Ne ekersek onu biçiyoruz. Türkiye'de penaltı/penaltı değilin artık suç olarak gösterildiği bir ortamda çok net konuşuyorum; Bu saatten sonra kimseden, hiçbir kulüpten, yöneticiden çekincem yok. Sorumsuz başkanlar, yöneticiler, teknik adam, medyanın bir bölümüyle bu oyunun çivisini çıkardı. Sabret, sabret sus, sus aman öfke olmasın ama artık bu kadar da değil. Bir senelik yönetici oluyor, 30 senelik Markus Merk'i beğenmiyor. Söylediğine katılma ama burada bir otorite var. Futbolun her türlü kuralı, rengin çıkarına göre kılık değiştiriyor. Herkes adalet istiyor, herkes adalet diyor da hepsi kendine istiyor. Rakibin adaletine saygı duyan yok. Canım sıkılıyor, içime geldikçe biraz da biz boşalalım" dedi.

Büyüka, son dönemde bazı kulüplerde yöneticiler tarafından eleştirilirken, taraftarlar da programa tepki göstermişti.

Programdaki ünlü eski hakem Markus Merk'in yorumlarına karşı çıkan ve eleştiri gösteren son isim ise Beşiktaş II. Başkanı Ahmet Nur Çebi olmuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler