SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cimbom deplasmanda kayıp

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında bugün Medical Park Antalyaspor ile karşılaştı. 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında Selçuk İnan'ın 44. dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği maçta, Antalyaspor'dan Diarra'nın 88. dakikada attığı golle 1-1 berabere kalarak, İstanbul'a 1 puanla döndü.Maçtan kareler

ANTALYASPOR 1 - GALATASARAY 1

Stat: Akdeniz Üniversitesi

Hakem: Abdülkadir Bitigen

Antalyaspor: Hakan, Emre (Dk. 78 Giray Kaçar), Vederson, Musa, Koray, Uğur, Murat (Dk. 84 Settar Karaman), Enoh, Emrah, Insa (Dk. 68 İbrahim Dağaşan), DiarraTeknik Direktör: Samet Aybaba

Galatasaray: Eray, Chedjou, Melo, Semih, Eboue, Selçuk, Emre (Dk. 88 Ceyhun Gülselam), Riera (Dk. 90 Burak Yılmaz), Sneijder, Umut, Didier Drogba (Dk. 75 Hakan Balta)Teknik Direktör: Roberto Mancini

Sarı Kartlar: Riera, Selçuk İnan (Galatasaray) / Uğur İnceman (Antalyaspor)

Goller: Dk. 44 penaltı Selçuk İnan (Galatasaray) / Dk. 88 Diarra (Antalyaspor)

Notlar.. Notlar..

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, ilk hafta maçında sahasında Tokatspor'u 2-0 yenerken, Antalyaspor deplasmanda Elazığspor il 1-1 berabere kaldı.

Antalyaspor ile Galatasaray daha önce Türkiye kupasında 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 8 maçta Galatasaray 5 kez kazanırken 2 maç berabere bitti, 1 maçı Antalyaspor kazandı.

Galatasaray bu sezon Türkiye kupasında oynadığı 3 maçı da İstanbul’da yaptı. Galatasaray en son 2010-11 sezonu çeyrek final maçında Gaziantepspor ile deplasmanda kupa maçına çıkmıştı.Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, ilk hafta maçında sahasında Tokatspor'u 2-0 yenerken, Antalyaspor deplasmanda Elazığspor il 1-1 berabere kaldı.Antalyaspor ile Galatasaray daha önce Türkiye kupasında 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 8 maçta Galatasaray 5 kez kazanırken 2 maç berabere bitti, 1 maçı Antalyaspor kazandı.Galatasaray, son 9 resmi maçta yenilgi almadı. En son Real Madrid deplasmanında 4-1 kaybeden Galatasaray daha sonra oynadığı 6 lig 3 kupa maçında toplamda 6 galibiyet 3 beraberlik aldı.

Antalyaspor bu sezon Türkiye kupasında 4 tanesi eleme maçı, 1 tanesi grup maçı olmak üzere toplam 5 maç oynadı. Antalyaspor bu 5 maçın sadece 1 tanesinde 90 dakikayı önde kapattı.

Galatasaray bu sezon Türkiye kupasında oynadığı 3 maçı da İstanbul’da yaptı. Galatasaray en son 2010-11 sezonu çeyrek final maçında Gaziantepspor ile deplasmanda kupa maçına çıkmıştı.Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray, ilk hafta maçında sahasında Tokatspor'u 2-0 yenerken, Antalyaspor deplasmanda Elazığspor il 1-1 berabere kaldı.Antalyaspor ile Galatasaray daha önce Türkiye kupasında 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 8 maçta Galatasaray 5 kez kazanırken 2 maç berabere bitti, 1 maçı Antalyaspor kazandı.Galatasaray, son 9 resmi maçta yenilgi almadı. En son Real Madrid deplasmanında 4-1 kaybeden Galatasaray daha sonra oynadığı 6 lig 3 kupa maçında toplamda 6 galibiyet 3 beraberlik aldı.Antalyaspor bu sezon Türkiye kupasında 4 tanesi eleme maçı, 1 tanesi grup maçı olmak üzere toplam 5 maç oynadı. Antalyaspor bu 5 maçın sadece 1 tanesinde 90 dakikayı önde kapattı.Galatasaray bu sezon Türkiye kupasında oynadığı 3 maçı da İstanbul’da yaptı. Galatasaray en son 2010-11 sezonu çeyrek final maçında Gaziantepspor ile deplasmanda kupa maçına çıkmıştı.

TARAFTARDAN DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Medical Park Antalyaspor’un taraftar grupları, maçtan önce Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak tüm Antalyalıları takımlarına sahip çıkmaya davet etti, karşılaşmayı izlemeye çağırdı. Yürüyüşe çok sayıda Antalyalı futbolsever katıldı. Yürüyüşten sonra tüm taraftarlar topluca Akdeniz Üniversitesi Stadı’na kadar yürüdü.

2’Sİ SAHADA 2’Sİ TRİBÜNDE

Medical Park Antalyaspor’un ara transferde renklerine bağladığı Semih Şentürk henüz hazır olmadığı, Joseph Boum ise lisansı yetişmediği için Galatasaray maçında forma giyemedi. Ajax’tan kiralanan Eyong Enoh ilk 11’de sahaya çıkarken, Giray Kaçar da 18 kişilik kadroda yer aldı. Daha önce Altay ile yapılan hazırlık maçında forma giyen ve bir de gol atan Kamerunlu futbolcu Enoh, teknik heyet tarafından ilk 11’de sahaya çıkarıldı.

VEDERSON SAHADA

Yargıtay’ın şike davası ile ilgili verdiği kararla 5 aylık cezası onaylanan Medical ParkAntalyasporlu Gökçek Vederson, karar kendisine ve kulübe tebliğ edilmediği için Galatasaray maçında görev aldı. Kararın tebliğ edilmesi halinde Vederson'un son kez kırmızı beyazlı formayı giymiş olabileceği öne sürüldü.

MAÇTAN DAKİKALAR

8. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu Vederson altı pas içine ortaladı. Uygun durumdaki Diarra’nın kafa vuruşunda yere çarpan top auta çıktı.

13. dakikada sağ çaprazdan rakiplerini geçerek ceza alanına giren Selçuk’un yerden sert şutunu kaleci Hakan parmaklarının ucuyla çıkardı.

34. dakikada Sneijder’in kullandığı köşe vuruşunu defans uzaklaştırdı. Dönen topa gelişine sert vuran Emre Çolak’ın şutu kale direğinin dibinden auta çıktı.

42. dakikada ceza sahası içinde Koray’ın müdahalesi ile yerde kalan Sneijder’in pozisyonunda hakem penaltı noktasını gösterdi.

43. dakikada penaltı vuruşu için topun başına geçen Selçuk, kalecinin sağından topu filelere gönderdi. 0-1

51’inci dakikada Antalyaspor beraberliğe çok yaklaştı. Vederson soldan kaleye kaleye paralel ortaladı, Kaleci Eray topu elinden kaçırdı. Insa kalenin önünde topu yakalayıp vurdu, ancak top kaleye paralel dışarı çıktı.

55’inci dakikada Antalyaspor bir kez daha gole yaklaştı. Diarra- Murat Duruer verkaçında topa son vuran Murat’ın şutu kalecide kaldı.

68’inci dakikada soldan Diarra ortaladı, Emrah müsait pozisyonda kötü vuruşla topu dışarı attı.

71’inci dakikada Drogba’nın sert frikiğini kaleci Hakan savuşturdu.

Kaleci Hakan 72’nci dakikada yine Drogba’nın müthiş şutunu çıkardı.

81’inci dakikada Kaleci Hakan Sneijder’ın yakın mesafeden vurduğu topu çıkardı.

82’nci dakikada Emrah vurdu, bu kez kaleci Eray çıkardı.

Antalyaspor 89’uncu dakikada eşitliği yakaladı. Bu dakikada Vederson'un soldan ortasına iyi yükselen Diarra kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1.

90’ıncı dakikada Burak Yılmlaz’ın isabetli frikik atışını Hakan çıkardı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler