SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fernandes sustu, Kartal durdu!

Sivasspor'a 1-0 yenilen Beşiktaş'ta, Fernandes'in hücumdaki önemi bu maçta ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın da bahsettiği "İyi oyuncularımız devreye girmezse olmuyor" tespiti doğru çıktı. Beşiktaş, Süper Lig'de ilk 5 haftada asist yapan ve gol atan Manuel Fernandes suskun kalınca adeta durdu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftalarında başarılı sonuçlara imza atan siyah-beyazlı takım, kadrodaki en yaratıcı futbolcu olan Fernandes'in varlık gösteremediği Sivasspor maçını hem yenilgiyle tamamladı, hem de hücumda etkili olamadı.

Manuel Fernandes, Süper Lig'in ilk 5 haftasında yaptığı asistlerle hücumda takımına büyük katkı sağladı. Özellikle duran toplarda takım arkadaşlarına attığı isabetle paslarla dikkati çeken yıldız oyuncu, 6 haftalık periyotta 4 asist gerçekleştirdi.

Portekizli futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor ve Gaziantepspor maçlarında hazırladığı pozisyonlarla takımının gollerine yardımcı oldu. Fernandes, aynı başarıyı Sivasspor karşısında gösteremeyince takımı da gol yollarında suskun kaldı.

Portekizli oyuncunun asist yaptığı veya gol attığı ilk 5 maçta toplam 12 gol atan ve 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Beşiktaş, bu oyuncusundan yeterince yararlanamadığı Sivasspor maçında ise gol atma başarısı gösteremedi ve mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler