SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TFF binasına saldırı!

Trabzonsporlular’da beklenen gün geldi. Taraftarlar “Adalet istiyoruz” sloganları ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun binası önünde toplandılar.

Trabzonspor taraftarları, şike protestosu ve kupa için Türkiye Futbol Federasyonu'na yürüyüş düzenlediler.

* TRABZONSPOR TARAFTARI AYAKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, şike ve kupa protestosu gerçekleştirdi.TFF binası önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, binaya taş atmaya başladı ve ortalık bir anda karıştı.

İstinye Park önünde öğle saatlerinde toplanan Bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı.  Bina önünde toplanan yaklaşık bin kadar taraftar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar attılar. Taraftarlar daha sonra TFF bayrağını indirdi ve yerine Trabzonspor bayrağı astı. Ayrıca, bir piknik tüpü de Federasyon binasının önüne bırakıldı.

Normalde federasyon binası önündeki parka polis kordonu eşliğinde girilecekti fakat, önlem yetersiz olduğu için güvenlik zaafiyetinden faydalanan taraftarlar federasyon binasına çok yaklaştı. Kısa bir basın açıklaması yapan Bordo-mavili taraftarlar, "O kupa buraya gelecek. Adaletsizliğin son bulmasını ve çalınan kupamızın geri gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bu arada protestolarını sürdüren taraftarlar, polisin kurduğu barikatı yıkmaya çalışınca kısa süreli arbede yaşandı. 

Ardından grup halinde slogan atan taraftarlar önce binayı taş yağmuruna tuttu, taşlardan Spordan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı da nasibini aldı.

Bir grup taraftar da Türkiye Futbol Federasyonu bayrakları indirerek yerine Trabzonspor bayraklarını astı.

 

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler