SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

De Jong cezalı!

Macaristan’a fark atan Hollanda önemli bir oyuncusunu ise kaybetti. Takımın omurgası De Jong gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Türkiye karşısında forma giyemeyecek.

Hollanda sahasında Macaristan’ı 8-1 yenerek adeta şov yaptı. Bu karşılaşmada ilk 11’de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Nigel de Jong’u ise kaybetti. Portakallar’ın takım iskeletinde omurganın önemli bir parçası olan 28 yaşındaki ön libero 64. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Yaklaşık bir yıl önce Hollanda’nın Bükreş’te Romanya ile oynadığı ve 4-1 kazandığı karşılaşmanın 84. dakikasında sarı kart gören deneyimli oyuncu dün gördüğü kartın ardından Türkiye’ye karşı oynama şansını kaçırdı. Salı günü İstanbul’daki mücadelede takımını yalnız bırakacak olan De Jong’un yokluğunun büyük bir eksiklik olacağını yazan Hollanda basını, sakatlığı nedeniyle mili takımın son 4 maçından mahrum kalan oyuncunun turuncu formayı tekrar sırtına geçirmesinin ardından bu kez kart cezalısı durumuna düşmesini de büyük bir şanssızlık olarak nitelendirdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler