SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Odada dayak var!

Hırvatistan dönüşünde Sezer Öztürk ile tartışan Beşiktaş Kaptanı, takım arkadaşı ile tesislerdeki odasında bir araya geldi. Burada yaşanan kavga sonrası Sezer’i, Toraman’ın elinden arkadaşları güçlükle aldı. Kavga, gündüz Bilic’in önünde de devam edince ikisi de süresiz kadro dışı kaldı.

Beşiktaş’ın, Hajduk Split ile oynadığı hazırlık maçı için gittiği Hırvatistan gezisi olaylı bitti. Yaşanan kavga sonrasında İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk süresiz kadro dışı kaldı.

Sezer, Hajduk Split maçında pas alamadığı için zaman zaman sert tepkiler gösterdi. Bir pozisyonda Serdar Kurtuluş’a kızan oyuncuya Kaptan İbrahim Toraman sert çıktı. Maç sonrası takım otobüsü ve havalimanında devam eden tartışmalar araya girenler tarafından tatlıya bağlandı. Sabaha karşı İstanbul’a inen Beşiktaş kafilesi doğruca tesislerde kampa girdi. Bu sırada Sezer, İbrahim Toraman’ın odasına gitti ve kimse kendilerini rahatsız etmesin diye kapıyı kilitledi. İkili odada yine kavgaya tutuştu. Gelen sesler üzerine diğer futbolcular kapıyı kırarak ikiliyi güçlükle ayırdı.

Satış listesine konacaklar

Herkesin “Bitti” dediği kavga, bu kez Slaven Bilic’in önünde tekrarlandı. Antrenman öncesi siniri geçmeyen Toraman ve Sezer, tekrar kavgaya tutuşunca ipler koptu. Durumu Futbol Genel Direktörü ile paylaşan Bilic, daha sonra yönetici Ahmet Kavalcı ile görüştü. O da Başkan Fikret Orman’a bilgi verdi. Hırvat teknik adamın isteği üzerine iki oyuncu da kadro dışı bırakıldı.

İki futbolcunun da devre arasında satış listesine konacağı belirtildi.

İbrahim’in vukuatları

  • Beşiktaş’ın Kaptanı İbrahim Üzülmez ile kavga etti. O kaldı, Üzülmez gitti.

* Terim döneminde milli takımda rahat durmadı. Fatih hoca ay-yıldızlı takımdan uzaklaştırdı. Abdullah Avcı ile de laf dalaşına girdi.

* Gece hayatı ve aşklarıyla gündemden düşmedi, magazin sayfalarını süsledi.

* Q7’de olduğu gibi Fernandes için de söylemlerde bulundu, “Takım için oynamalı” diye laf attı.

* Geçen sene Lua-Lua ile saha içinde kapıştı.

* Gece kulüplerine eğlenceye gitti, biri “vale” tarafından olmak üzere iki kez aracı parçalandı.

Sezer’in vukuatları

  • Eskişehir’de oynadığı dönem Pele ile sahada frikik kavgasına girdi, saha içinde el kol hareketi yaptı.

* Fenerbahce’de kadroya alınmadığı için twitter’den mesajlar yayınlamış, kadro dışı bırakılmıştı.

* Aykut Kocaman gittiğinde, “yağmurlu günde güneşi gördüm” tweeti atmıştı. Bu onun sonu oldu.

* Bu sezon başında, arkadaşlarıyla gittiği gece kulübünde alkol alıp kavgaya karıştı. Gece karakolda bitti.

Kartal ter attı

Hajduk Split ile hazırlık maçının ardından, dün de Çaykur Rizespor hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, hafif bir ter antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmana, bireysel çalışmalarını sürdüren Oğuzhan, özel kuvvetlendirme programını uygulayan İsmail Köybaşı, tedavisi devam eden Ömer Şişmanoğlu, sağ arka adalesinde ödem olan Necip Uysal, sol ayak bileği iç bağlarında zorlama olan Gökhan Süzen ile milliler katılmadı.

Beşiktaş yenilgiye rağmen lider: 1-2

A2 Futbol Ligi 2. Grup’ta Fenerbahçe, lider Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yendi, ancak ilk yenilgisini alan siyah-beyazlılar zirvedeki yerini devam ettirdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan derbide sarı-lacivertlilerin gollerini 21. dakikada Ömür Günaydın, 82. dakikada penaltıdan Semih Ergül attı. Beşiktaş’ın tek golünü ise 84. dakikada Ömer Faruk Kaya kaydetti. Beşiktaş’ta Tugay Kaya, 81. dakikada ikinci sarı kartını görüp, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler