SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan'a diyet ultimatomu!

Sezon başı çalışmalarına son derece 'fit' katılan Volkan Demirel'e nazar değdi! Bu durumdan şikayetçi olan Yanal, "Tekrar 90 kiloya dönmen gerek" deyince tecrübeli file bekçisi diyete başladı.

Sezon başı çalışmalarına fazla kilolarından arınmış olarak gelen Volkan Demirel'in yeni başı kilolarıyla derde girdi. 96 kilo civarına geldiği ifade edilen Volkan Demirel'in bu hali teknik direktör Ersun Yanal'ın hiç hoşuna gitmedi.

Oyuncusuyla konuşan tecrübeli teknek adam Volkan'a "Diyet" emrini verdi. Volkan Demirel'in hemen diyete başladığı ve hocasının tavsiye ettiği 90 kiloya inmeyi hedeflediği öğrenildi. Volkan fazla kiloları takım içerisinde de espri konusu oldu. Egemen Korkmaz'ın Demirel" Takımın diyet hocası" diye takıldığı görüldü. Milli kaleci Volkan da "Egemen bana bir program çıkardı. Onu uyguluyorum" dedi.

Tecrübeli file bekçisinin 3 hafta içinde 90 kiloya düşmeyi hedeflediği de gelen haberler arasında. Volkan'ın bu sezon en iyi form durumunu yakaladığı dönemin sezon başında 90 kilo civarında olduğu dövnem olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Tecrübeli kaleci Salzburg maçlarında çok iyi performans göstermiş, daha sonra formunda düşüş gözlenmişti. Volkan'ın kilosu arttıkça formunda da azalma oldu.

EN İYİ PERFORMANSIMI GÖSTERECEĞİM
Hem kendisinin hem de takımın moral gücünün yerinde olduğunu ifade eden Volkan, "Son haftalarda şanssız goller yiyorum. Sivas maçında dokunduğum 2 top gol oldu. Ama yakın zamanda en iyi performansını göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Volkan, ligdeki galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini Elazığ maçına iyi hazırlandıklarını da söyledi.

TAKIM İÇİ REKABET SAHAYA ÇOK İYİ YANSIYOR
Takımda çok kaliteli futbolcuların bulunduğunu da söyleyen Volkan, şöyle devam etti: "Her mevkide tatlı bir rekabet var. Bu rekabetin takıma yansıması çok iyi oluyor. Herkes oynamak istiyor ama sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Uzun lig maratonunda herkese sıra gelecektir. Önemli olan görev sırası geldiğinde sahaya en iyisini yansıtmak ve formanın hakkını vermektir."

ESKİ FORMUNU ARIYOR...
Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan kaleci Volkan Demirel, herkesin beklediği performansı yeniden göstereceğini söyledi.

YAPTIĞI DiYET ESPRi iÇiN MALZEME OLDU
Diyete başlayan Volkan'a takım arkadaşları takılmadan edemiyor. Egemen Korkmaz, "Takımın diyet hocası" diye takılırken Volkan da "Egemen bana program çıkardı. Şimdi onu uyguluyorum" dedi.

(Takvim)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler