SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çarşı ses rekoru kırmaya hazırlanıyor!

Beşiktaş taraftar grubu 'Çarşı' hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisinde yeni bir ses rekoru kırmaya hazırlanıyor.

2005-2006 sezonunda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe ve 2007'de oynanan Beşiktaş-Liverpool maçlarında çıkardıkları 132 desibel derecesi ile rekor kıran siyah-beyazlı taraftarlar, UEFA'nın internet sitesine manşet haber olmuş ve bu alanda tüm dikkatleri üzerlerine çekmişti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisinde de 132 desibellik rekoru kırmak isteyen taraftarlar, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni bir rekor için davet edildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "132 desibellik dünya ses rekorumuzu daha da ulaşılmaz bir seviyeye çıkartmak için; Haydi Beşiktaşlılar, sahne sizin. 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz ekibi Liverpool'u 2-1 mağlup eden Beşiktaşımız tüm Türkiye'ye zafer coşkusu yaşatırken, tribünlerde ise büyük taraftarımız, 132 desibellik ses seviyesi ile futbol tarihinin rekorunu kırmıştı. O gün ve sonrasında, dünya basınında büyük yankı bulan taraftarımızın bu büyük sevgi gösterisi, hala hafızalarda dün gibi taptaze. Büyük Beşiktaş taraftarının kıskanılacak bu sevgi gösterisinde elde edilen 132 desibellik dünya ses rekorunu, ulaşılamayacak şekilde daha yukarı taşımak için sahne hazır. Tüm dünyaya; kulübe bağlılığı, armaya olan aşkı ve 12. adamın gücünü göstermek için, 22 Eylül Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda buluşuyoruz. By Sound firmasının desibel ölçüm aletinin ibresi 132 desibelin üzerine çıkana kadar var gücümüzle, sesimizin yettiğince, 7'den 70'e tüm tribünlerden haykıyoruz; Kartal Gol Gol Gol..."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler