SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletico Madrid'den Çaykur Rizespor'a

Çaykur Rizespor A.Ş. Atletico Madridli gurbetçi oyuncu Cenk Güvenç ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da transfer harekatı devam ediyor. Yeşil-mavililer dün her konuda anlaşmaya vardığı Atletico Madridli gurbetçi genç oyuncu Cenk Güvenç ile bugün kendi tesislerinde iki yıllık sözleşme imzaladı.

Rize Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan imza törenine Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, Çaykur Rizespor genel menejeri Kerem Atılmaz ve basın mensupları katıldı.

Rıza Çalımbay'ın isteği üzerine transferin gerçekleştiğini belirten Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı, 'Cenk transferini gerçekleştirdik. Kendisinden iyi bir performans bekliyoruz. Aramıza hoş geldi başarılı olacağına inanıyoruz' şeklinde konuştu. Hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu Cenk Güvenç, 'Hedefi olan iyi bir takıma geldim. İyi çalışacağız. Süper ligde iyi yerlere gelmek için mücadele edeceğiz. 17 yaşında Antep'e transfer oldum. 9 maçta görev yaptım. Şansız bir sakatlık yaşayınca takımdan ayrıldım. Sonra Atletico Madrid'e giderek B takımda görev yaptım. Bunun yanında A takımda bulunan dünyaca ünlü yıldızlarla da idmanlara çıktım. Bu bana çok fayda kattı. Kendimi daha da geliştirdim. Daha iyi bir durumda tekrar Türkiye'ye döndüm. Rıza hocanın beni istemesiyle takıma katıldım. Yeni sezonda 22 numaralı formayı giyeceğim' ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler