SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanya, Lugano'yu konuşuyor...

İspanya, Lugano'yu konuşuyor...

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Sevilla'yı 3-2 yendiği karşılaşmaya İspanyol basını geniş yer verdi. "Kaybediyor ama iz bırakıyor. Sevilla cesaretinin bedelini sonda ödedi" başlıklarını atan Marca gazetesi, Fenerbahçe karşısında iki kez beraberliği yakalayan İspanyol takımının kazanmak için eline fırsat geçirmesine rağmen kaybettiğini belirtti.

AS gazetesi de, "Defans kendi kendini yıktı" başlığını atarken, Sevilla'nın defansta çok büyük hatalar yaptığını savundu. Gazete maçın en iyi oyuncusu olarak Lugano'yu seçerken, tüm İspanyol gazetelerinin Roberto Carlos'a "0" puan vermesi dikkat çekti. Carlos için, "Gününde değildi. Sevilla, Brezilyalı futbolcuya şans getirmiyor" yorumları yapılarak, Roberto Carlos'un sakatlığından dolayı ikinci maçta forma giyememe riskinin olduğu kaydedildi.

Bu arada maç öncesi iddialı demeçler veren Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido İspanyol basınında yer alan açıklamalarında, "Kazanmak için gelmiştik ama bunu yapamadık, kızgın dönüyorum" dedi.

Hayatında hiçbir zaman Fenerbahçe taraftarı gibi bir taraftar grubu görmediğini kaydeden Del Nido, "Burada herkes aynı düzeyde takımını destekliyor. Bir gösteri ve hayran olunacak Türk taraftarı vardı" şeklinde konuştu. Jose Maria Del Nido, turu geçme şanslarını "yüzde 50" olarak gösterdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler