SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Rövanş için avantajlı bir skor almadık"

"Rövanş için avantajlı bir skor almadık"

Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür, Fenerbahçe karşılaşmasında aldıkları 0-0'lık sonucun rövanş için fazla avantaj sağlamadığını savundu.
Şükür, karşılaşmanın takıma verdiği güven açısından önemli olduğunu dile getiren Hakan Şükür, ''Genç arkadaşlara bu maç güven verdi. Bu denli motive olduğumuz bir maçta genç oyuncular neler yapabileceklerini gördüler. Bu anlamda en büyük kazancımızın bu olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Hakan Şükür, Fenerbahçe'nin dünkü karşılaşmada kendilerine misafirperverce davrandığını söyledi. Bu sezon Fenerbahçe ile kendi sahalarında iki maç yapacaklarını dile getiren Hakan Şükür, şunları söyledi: ''Rövanş da iyi maç olacak. O zamana kadar sakatlar iyileşecek. Onların ve seyircinin desteğiyle o maçtan galip ayrılıp turu geçen taraf olacağız. Lig maçında durumumuzun ne olacağını bilmiyorum. Bu genç kadronun, bu gidişle ligi şampiyon bitireceğine inancım çok fazla. 3 kulvarda devam ediyoruz. Bütün zorluklara ve şanssızlıklara rağmen bunu koruyabildik. Önemli bir takım olduğumuzu, sezon sonuna kadar 3 kulvarda gidebileceğimizi düşünüyorum.''
Hakan Şükür, genç oyuncuların hiç kimsenin beklemediği, ancak kendilerinin beklediği şekilde iyi maç çıkardıklarını söyledi. Hakan Şükür, kaçırdığı net gol pozisyonu sırasında arkasından destek ayağına darbe aldığını ve bu nedenle net bir vuruş yapamadığını iddia etti. Şükür, ''Genelde o statta yapılan şeyler pek fazla söylenmiyor zaten. Ben pozisyonda bir darbe aldım, arkadan ayağım açıldı, dikiş atmak zorunda kaldık. Destek ayağıma darbe geldi ve çok net vuruş yapamadım. Çok daha net bir vuruş yapabilirdim. Belki de vuruşu yapmış olmam nedeniyle destek ayağıma vurulması görülmedi, hakem tarafından değerlendirilmedi. Bandaj falan vardı onlar parçalandı. Yine de kendi adıma verdiğim mücadelenden çok mutluyum. Hem yaşım ileri olmasına rağmen, genç arkadaşlarla oynarken en az onlar kadar koşmak beni mutlu etti'' şeklinde konuştu.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler