SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon büyük oynuyor

Trabzon büyük oynuyor

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında yarın deplasmanda lider Beşiktaş ile oynayacağı maçta galibiyet hesapları yapan Trabzonspor'un bu maçtaki en büyük kozu Gineli yıldızı İbrahim Yattara olacak.
Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olmasından sonra Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında ilk ciddi sınavında nasıl bir görüntü vereceği merakla beklenirken, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu zorlu karşılaşmada en büyük kozu ise İbrahim Yattara olacak. Gineli oyuncu ile yakından ilgilenen Yanal, hücum organizasyonları konusunda oyuncuya ikazlarda bulunuyor. Beşiktaş'ın etkili hücum oyuncularına karşı savunma oyuncularını da uyaran Ersun Yanal, orta sahayı kalabalık tutarak prese dayalı bir oyun anlayışı ile Beşiktaş karşısında etkili olmanın hesaplarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında 3 büyük takıma karşı oynadığı maçlarda galibiyet göremeyen Trabzonspor, İstanbul'da lider Beşiktaş'ı yenerek moral bulmak istiyor. Büyük takımlara karşı sezonun ilk galibiyetini Beşiktaş karşısında almak isteyen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, hafta başından bu yana oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Moral ve motivasyonu ön planda tutarak oyuncularına güven tazeleyen Yanal'ın futbolculardan bireysel yeteneklerini ön plana çıkarmalarını istedi. Lider Beşiktaş karşısında ekibinden rahat olmalarını isteyen deneyimli teknik adam, oyuncularının sorumluluk almaktan kaçmamalarını gerektiğini vurguladı.
Gökdeniz Karadeniz'in yokluğunda Kasımpaşa maçında forma şansı bulan ve performansıyla takımın en iyilerinden biri olan genç yetenek Barış Memiş'e de Ersun Yanal'ın forma şansı vermesi bekleniyor. Özellikle Gökdeniz'in takımdan ayrılmasından sonra genç oyuncunun, Gökdeniz'in alternatifi olarak gösterilmesinden dolayı rahatsızlık duyan Ersun Yanal, Barış Memiş ile yakından ilgilenerek hafta içinde kendisiyle özel bir görüşme yapmıştı. Ersun Yanal, oyuncunun çevresinden etkilenmemesi için kendisiyle sürekli görüşüyor.
Ersun Yanal'ın, Beşiktaş karşısında sahaya Tolga, Tayfun, Erdinç, Çağdaş, Sayed Moawad, Hüseyin, Ayman, Serkan, Barış Memiş, Umut ve İbrahim Yattara muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.
Trabzonspor kafilesi, yarın deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maç için bugün saat 17.45'de İstanbul'a gidecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler