SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cale Trabzon'da!

Cale Trabzon'da!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak için çabalayan bordo mavililer, Ersun Yanal'ın daha önce izleyip beğendiği Cale'yi renklerine kattı !..
Başkan Sadri Şener, Hırvat oyuncu Hrvoje Cale ile Zagreb'de sözleşme imzaladı. Bu oyuncunun transferi için Hırvatistan’a giden Başkan Şener, Başkan Yardımcısı Muammer Saka ve Genel Müdür Sinan Zengin, Dinamo Zagreb Kulübü İkinci Başkanı Zdravko Mamiç ile masaya oturarak her konuda anlaşmaya vardılar. Buna göre Hırvat oyuncu Trabzonspor ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Cale’nin haziran ayının başında Trabzon’a geleceği ve yapılacak törene katılacağı açıklandı.

CALE KİMDİR?
Trabzonspor'un 4 yıllık sözleşme imzaladığı Hırvat futbolcu 4 Mart 1985 tarihinde Zagreb’de dünyaya geldi. Savunmanın solunda görev yapan Cale 2003-2004 sezonundan itibaren D.Zagreb formasını giymeye başladı. 1.84 m boyunda, 76 kg ağırlığında olan Cale 2003-2004 sezonundan bu yana 80 lig maçında forma giyerken 3 gole imza attı. Hırvat U-16 ve U-21 milli takımlarında görev yapan oyuncu 1 defa da Hırvatistan Milli Takımı’nda yer aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler