SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kabataş'ta taşlı kavga!

Kabataş'ta taşlı kavga!

Turkcell Süper Lig'deki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı.

BJK İnönü Stadı'na deniz yoluyla gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı ile Beşiktaşlı taraftarlar arasında Kabataş'ta kavga yaşandı.

İki takım taraftarları birbirlerine taş atarlarken, olay yerine gelen güvenlik ekipleri Fenerbahçe taraftarlarını çembere alarak güvenlik kordonu oluşturdu. Kabataş'tan itibaren BJK İnönü Stadı'na kadar olan bölümde yolu trafiğe kapatan güvenlik güçleri, sarı-lacivertli taraftarları çember içinde stada kadar getirdi.

Bu arada, iki taraftar grubu arasındaki taşlı kavgada bazı taraftarların yaralandığı görülürken, olay sırasında Fotospor Gazetesi foto muhabiri Bozhan Memiş'in de kafasına taş isabet etti. Yaralanan Bozhan Memiş hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçeli taraftarların toplu halde Kabataş'tan stada getirilişi sırasında emniyet güçleri iki takım taraftarı arasında temas olmaması için geniş bir boşluk oluşturdu. Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçeli taraftarların stada girecekleri bölümden uzaklaştırılırken, ayrılmak istemeyen bir grubu ise polis zor kullanarak dağıttı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler