SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adnan Polat'ın gözü onda!

Adnan Polat'ın gözü onda!

Geçtiğimiz hafta İbrahim Üzülmez ile kavga ederek Beşiktaş’la ipleri koparan İbrahim Toraman Galatasaray yolunda. Defansa takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar’da Rigobert Song’un takımdan ayrılmasının ardından savunmaya Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı İbrahim Toraman’ı almaya karar verdi. Beşiktaş Yönetimi tarafından satış listesine konan İbrahim Toraman’a talip olan ve siyah-beyazlı kulübe Necati Ateş artı para teklifinde bulunan yönetim, bu transfer için ikinci kez atağa kalktı.

İhtiyacımız var

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le çok yakın aile dostu olan Başkan Adnan Polat, önceki gün telefonla Demirören’i arayarak bu transferi gerçekleştirmek üzere görüştükleri iddia edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın, “İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman konusu bizim için bitmiştir” açıklamasının ardından devreye giren Polat, yakın arkadaşı Demirören’le yaptığı görüşmede, “Biliyorsun, savunmaya futbolcu arıyoruz. Eğer satmayı düşünüyorsanız biz İbrahim Toraman’a talibiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya da hazırız. Takasa da hazırız” ifadelerini kullandı.

Son söz yönetimin

Demİrören’in, Polat’tan bu transfer konusunda süre istediği ve “Yönetim Kurulumuzda bu konuyu gündeme getireceğim. Bize biraz müsaade verin” dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından gözler Beşiktaş Yönetimi’nin toplantısına çevrildi. Yönetimden onay çıkması ve tarafların maddi konularda anlaşması halinde İbrahim Toraman, yeni sezonda Galatasaray formasını giyecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler