SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan çok iddialı!

Volkan çok iddialı!

Avusturya Kampında ilk kez antrenmana Semih ve Uğur ile birlikte bugün çıkan Volkan Demirel "Eğer takım böyle çalışıyorsa her kulvarda açık ara önde gideriz" dedi.

Dün akşam saatlerinde kampa dahil olan Volkan Demirel sabah antrenmanı sonrası açıklamalarda bulundu. Tatilden sonra çalışmalara başladıkları için heyecanlı olduğunu söyleyen Volkan Demirel "Tatilden sonraki ilk gün antrenmanı olarak inanılmaz ağırlıkta bir çalışma yaptık.

Su içmek için verilen 30 saniyelik sürede bile hareketli olmamız istendi. Eğer biz yokken takım böyle çalışamalarını sürdürdüyse bu sezon her kulvada Fenerbahçe olarak açık ara önde gideriz" dedi.

Teknik kadronun yaptığı antrenman programının tempoyu artan ve azaltan bir yol izlediğini de söyleyen Volkan Demirel "İlk antrenmana çıktığımızda düz koşu yapmaya başlamıştık.

Ben açıkça bugün yapılacak çalışmanın böyle tamamlanacağını zannediyordum. Ardından topla yapılan ve aralara serpiştirilen esneme hareketleri ve minyatür kale maç ile antrenmanın bittiğini zannettim. Daha sonra kısa bir esneme çalışmasıyla tekrar yoğun bir program başladı ve 1 saat 10 dakika süreyle 3 kişi çalıştık. Eğer her antrenmanda böyle çalışırsak gerçekten Fenerbahçeyi bu sezon kolay kolay kimse yakalayamaz"dedi

DEİVİD'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Avusturya'daki kampın ilk gününde talihsiz bir biçimde sakatlanarak sol ayak bilek kemiğini kıran Brezilyalı oyuncu Deivid de Souza'nın tedavisi otelde sürüyor. Egzersiz uzmanı Eurico Campos ile spor salonuda egzersizlere başlayan oyuncu daha sonra fizyoterapistler eşliğinde tedavi ediliyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler