SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıza Çalımbay: Tek sıkıntımız gol

Rıza Çalımbay: Tek sıkıntımız gol

Eskişehirspor teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımından genel olarak memnun oldğunu söyledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eskişehirspor'un oyununu gollerle süslediği zaman iyi sonuçlar alacağını söyledi.

Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un Süper Ligdeki ilk iki maçındaki oyun sistemi ve mücadeleden memnun olduğunu belirterek, takımdaki oyuncuların hepsinin kazanmak için elinden geleni yaptığını kaydetti.

Futbolda kazanmak için gol atmanın gerekli olduğunu ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"Hacettepe Spor maçını kazanmak için elimizden gelini yaptık. Oyunun son dakikalarında üç forvete döndük. Oynadığımız maçlarda birçok gol pozisyonuna giriyoruz, ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Girdiğimiz gol pozisyonlarının hepsi organize gelişiyor. Son vuruş ve paslarda başarısızız. İlerleyen günlerde gol atma sorunumuzu gidereceğiz. Tek sıkıntımız gol atmak. Futbolcular, son vuruşlarda biraz daha konsantre olursa daha iyi olacak. İyi bir takımız ve iyi oyuncularımız var. Takımımın oynadığı oyundan ve oyuncularımdan çok memnunum. Takımın iki haftalık süredeki performansını beğeniyorum. Oyunumuzu gollerle süslediğimiz zaman iyi sonuçlar alacağız. Lig, daha da zorlaşacak bütün çalışmalarımızı onun için yapıyoruz."

Çalımbay, 6 Eylülde Bursaspor ile Bursa'da hazırlık maçı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler