SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli, Fener'in kapısından döndü

Denizli, Fener'in kapısından döndü

F.Bahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, Beşiktaş’ın başına geçen Mustafa Denizli ile ilgili müthiş gerçeği açıkladı.

“Beşiktaş’la anlaşmadan önceki gün Denizli’ye transfer teklifinde bulundum. Ama Aziz Yıldırım’ı bir türlü bulamadım. Ertesi gün de Mustafa, Demirören’le anlaştı.”

F.Bahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in, Mustafa Denizli’yi sarı-lacivertli kulübe transfer etme çabasının Beşiktaş’a takıldığı ortaya çıktı.. Bu transfer öyküsünün ilginç hikâyesini, Ali Şen’in ağzından dinleyelim: “5 Kasım’da F.Bahçe’nin Kayserispor’a 4-1 yenildiği maçtan sonra bütün taraftarlar gibi sinirden deliye döndüm.. O günlerde de medyaya yaptığım açıklamalarda Aragones’in takımın başında kalmasının F.Bahçe’ye herhangi bir fayda sağlamayacağını düşünüyordum.. Aklıma gelen ilk teknik direktör ismi Mustafa Denizli oldu.. Kendisine telefon açtım.. Hoş-beş faslından sonra direkt sordum: “Senin Aziz Yıldırım’la aranda kişisel bir mesele var mı?“ Aldığım yanıt şu oldu: ”Olur mu başkanım? Tamam ayrılışımız biraz problemli oldu.. Ama kötü günlerde hep birbirimizi aradık.. Öyle kişisel bir mesele yok sandığınız gibi..

O telefonu kapatırken, Mustafa’ya çok net söyledim: “F.Bahçe’nin şu anda başına geçmesi gereken tek kişi sensin.. Aranızda problem de yoksa, şimdi kendisini arıyorum.. Benden haber bekle ve sakın başka kulüple anlaşma..” Aziz Yıldırım’ın cebi kapalıydı, moral bozukluğundan 2 gün telefonlara cevap vermedi, Mustafa da bu arada Beşiktaş’la anlaştı..“

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, 5 Kasım’daki bu telefon konuşmasının hemen ertesi günü Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in telefonla evine davet ettiği Denizli prensip anlaşmasına vardı ve 9 Kasım’da 1 yıllık sözleşmeye imza attı.. Aziz Yıldırım, Aragones’in 6 milyon Euro’luk maliyeti olmasa meseleye nasıl bakacaktı bilinmez ama Mustafa Denizli şu tabloya göre F.Bahçe’nin kapısından dönmüşe benziyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler