SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Guiza'ya milli şok!

Guiza'ya milli şok!

İspanyol spor gazetesi Marca, İspanya ile Şili milli takımları arasında 19 Kasımda oynanacak hazırlık maçında teknik direktör Vicente Del Bosque’nin Fenerbahçe’de forma giyen milli futbolcu Daniel Güiza’yı kadroya çağırmayacağını iddia etti.
Marca, Del Bosque’nin forvette Torres ve Villa’ya alternatif arayışında olduğunu savunarak, Alvaro Negredo (Almeria), Joseba Llorente (Villarreal) ve Fernando Llorente (Athletic Bilbao) gibi ligde bu sezon göze çarpan genç isimleri deneyebileceğini belirtti.
İspanyol teknik adamın, genç futbolcuları denemek için Şili maçında Güiza’yı kadro dışında bırakmasını bekleyen Marca gazetesi, normalde Del Bosque’nin Güiza’nın oyunundan "memnuniyet duymadığı gibi bir şeyin söz konusu olmadığını" yazdı.
Milli takımda az oynama şansı bulsa da oyuna girdiğinde etkili olan Güiza’nın sadece dinlendirilmek için Şili maçına alınmayacağını ileri süren gazete, başlığında ise "Negredo ve Llorente kardeşler Güiza’yı temizleyebililer" ifadesini kullanmayı tercih etti.
İspanya ile Şili arasında 19 Kasımda Villa Real kentinde oynanacak dostluk maçının kadrolarının 14 kasım Cuma günü açıklanması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler