SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe’den çifte harekât

Fenerbahçe’den çifte harekât

Luis Aragones’i ikna eden Fenerbahçe yönetimi transfer için düğmeye bastı, Bursasporlu Sercan ve Ankarasporlu Özer için kulüplerine resmi teklif yaptı

Teknik Direktörü Aragones’i ikna ederek ara transferde renklerine yeni oyuncular bağlamak isteyen Fenerbahçe, ilk resmi tekliflerini dün Bursasporlu Sercan ve Ankarasporlu Özer için yaptı. Kadrosuna katmak için yönetimin belirlediği isimlerden Sercan ve Özer için farklı yöneticiler görevlendiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hastalığı nedeniyle evinde yatarken, yönetici arkadaşları Bursaspor ve Ankaraspor’a teklif götürdü.
Bursaspor’un genç golcüsü Sercan için 1.5 milyon euro bonservis bedeli öneren Fenerbahçe, Özer için de İkinci Başkan Nihat Özdemir’e tam yetki verdi. Özdemir’in bugün Ankaraspor ile pazarlık masasına oturacağı bildirildi.

Alternatif Gökhan Geçtiğimiz yıl Galatasaray Özer ile anlaşmış ancak bonservis bedelinin ilk taksidini ödemeyince Ankaraspor genç yıldızı sarı-kırmızılı kulübe vermekten vazgeçmişti.
Bu arada Fenerbahçe, bu iki transferden birinin gerçekleşmemesi durumunu da göz önünde tutarak Ankaragücülü Gökhan Emreciksin için de girişimlerini sürdürüyor.
Emreciksin için Ankaragücü yönetimine resmi teklif yapmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi, Sercan ve Özer konusundaki gelişmelere göre hareket edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler