SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Kriz var, indirim yapın"

"Kriz var, indirim yapın"

Bütün dünyayı sarsan mali kriz, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızları Roberto Carlos, Alex ve Deivid’i de vurdu. Sarı-lacivertli yönetim, sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan sambacılara yıllık ücretlerinde indirim yapmaları halinde masaya oturacağını bildirdi.

Üçüncü kez sözleşme yenilemek isteyen ve mevcut yıllık ücretini talep eden Alex ile yılda 4 milyon euro kazanan Carlos’a yeni mukavele için büyük indirime gitmeleri gerektiği bildirildi. Şu an vatandaşlarından çok daha az para alan ancak kalmak için yıllık 3 milyon euro isteyen Deivid’e zam yapmayı planlayan yöneticiler, bu rakamı çok yüksek buluyor.
Sarı-lacivertliler, yıllık ücretlerinde makul seviyelere inmeyi kabul ederlerse, Roberto Carlos ve Alex’le kısa süre içinde masaya oturacak. Aksi halde bu oyuncuların istediği rakamlar ile yeni sözleşme yapılmayacak.

Görüşmeler başlıyor Bu arada Fenerbahçeli idarecilerin, Konyaspor maçından sonra iç transfer görüşmelerine başlayacakları öğrenildi. İlk olarak Lugano ve Edu ile masaya oturacak olan sarı-lacivertliler daha sonra kaleci Volkan Demirel’le görüşecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler