SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Büyük maçları severim"

"Büyük maçları severim"

Çek yıldız Milan Baros, Galatasaray'da uzun süre forma giymek istediğini söyledi.

Galatasaray Dergisi'nin kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Milan Baros, Türkiye'ye gelirken ilk başlarda neler yaşayacağını bilmemesinden kaynaklanan korkuları olduğunu, ancak her şeyin iyi gittiğini belirterek, ''Böyle devam edeceğini umuyorum çünkü burada kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Takımın bir parçası olup uzun süre Galatasaray'da kalmak istiyorum'' dedi.

Daha önce Liverpool'dayken Galatasaray'a karşı forma giydiğini, ancak Türk futbolunu tanımadığını anlatan Baros, bir çok sert ve güçlü takımlardan oluşan, kalitesi yüksek bir lig bulduğunu anlatırken, ''Galatasaray da çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Şimdi yapmamız gereken takım ruhunu oluşturmak ve başarıya ulaşmak'' ifadelerini kullandı.

-''FENERBAHÇE STADI'NDA UEFA FİNALİ MUHTEŞEM OLUR''-

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın sık sık dile getirdiği, UEFA Kupası'nı ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin stadı Şükrü Saracoğlu'nda oynama isteğinin hatırlatılması üzerine Baros, bunun gerçekleşmesi halinde muhteşem olacağını kaydetti.

Milan Baros, UEFA Kupası'nda ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu aktararak, ''Fenerbahçe'nin stadında final oynamak muhteşem olur, ama adım adım bakmalıyız. Çok güçlü takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nden de gelecekler olacak. Adım adım gidip, nereye vardığımızı hep beraber göreceğiz'' diye konuştu.

Önlerindeki Fenerbahçe derbisine de değinen Baros, daha önce benzer tecrübeleri bulunduğunu belirtirken, ''Daha önce Liverpool, Aston Villa ve Olympique Lyon'da derbilere çıktım. Derbiler herkes için özeldir. Gol atarsan, hele bir de kazanırsan daha da güzeldir. Büyük maçları severim'' dedi.

Ayrıca, İstanbul'un güzel bir şehir olduğunu anlatarak, güzel restaurantlar ve kafeler bulunduğunu dile getiren Baros, kız arkadaşının da gayet mutlu olduğunu ifade ederken, milli takımdan arkadaşları olan Beşiktaş'ın Çek futbolcuları Zapatocny ile Sivok'la görüştüğünü belirtti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler