SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tello'dan kötü haber!

Tello'dan kötü haber!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıktan yeni kurtulan Şilili oyuncuyu, zorunlu kalmadıkça oynatmayı düşünmüyor. Siyah-beyazlı çalıştırıcının, dünkü taktik idmanında, Holosko, Nobre ve Bobo’yu bir arada denemesi de gözden kaçmadı

Ligin zirvesini doğrudan etkileyecek Galatasaray derbisine odaklanan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli dersini çalışmaya başladı. Ezeli rakibi karşısına en iyi 11’ini sunmak isteyen siyah-beyazlıların teknik patronunun, Tello’yu yetiştirmek için uğraş verdiği ancak Şilili oyuncunun bu zorlu maça hazır olmadığı ifade edildi.
Sağ arka adalesindeki gerilme nedeniyle Ankaragücü maçında kadroya alınmayan Rodrigo Tello’nun, Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağının birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı vurgulandı. Teknik Direktör Denizli, dün sabahki idman öncesinde, “Takım içerisinde Aydın Karabulut ile Serdar Kurtuluş dışında çok ciddi bir sakatlık problemi yok. Ama Tello için son kararı idmanlardaki performansı sakatlığını etkileyip etkilemediğini gördükten sonra verebiliriz” ifadelerini kullandı.

Üç forvetli Kartal Şilili futbolcu dünkü antrenmanda, bir süre takımdan ayrı koştuktan sonra arkadaşlarına katılarak çalışmalarda yer aldı. Fenerbahçe maçında da ağrılarının dinmemesi nedeniyle forma giyemeyen oyuncunun Galatasaray derbisi öncesinde de problem yaşadığı öğrenildi.
Teknik Direktör Mustafa Denizli, dünkü çalışmanın taktik bölümünde Tello’yu sol kanada yakın bir bölgede oynatırken, Delgado’yu ise yedek takımda oynatması dikkatlerden kaçmadı. Siyah-beyazlı teknik adamın, dev derbi için forvette Holosko, Nobre ve Bobo üçlüsünü denediği görüldü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler