SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meira bavul topluyor!

Meira bavul topluyor!

Portekizli oyuncunun, Rusya’nın Zenit takımı ile anlaştığı ve en geç 10 gün içinde Galatasaray’dan ayrılacağı ileri sürüldü. Meira’nın gitmek için yönetime başvurduğu belirtilirken, iki kulübün önümüzdeki hafta masaya oturacağı öğrenildi

Galatasaray camiası Bordeaux zaferinin keyfini çıkarırken, bir süredir Rusya’nın Zenit takımı ile görüşmeler yapan Portekizli oyuncu Meira’nın Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı yönetim, Portekizli oyuncu için her fırsatta kendilerine resmi bir başvuru olmadığını belirtmesine rağmen Meira’nın menajerinin Rus kulübüyle her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.
Meira’nın yöneticilerle de yaptığı görüşmede “Zenit çok cazip bir teklif getirdi. Bana izin verin, gideyim” dediği belirtildi. Sezon başında Stuttgart’tan 5 milyon euroya transfer edilen Portekizli oyuncu için Zenit’in Galatasaray’a 6 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.

Fikir değiştirdiler
Büyük umutlarla alınan ancak istenilen performansı veremeyen Meira’yı ilk planda Servet ve Emre Güngör’ün sakatlıkları nedeniyle göndermeye sıcak bakmayan Galatasaray Yönetimi’nin, bu oyuncunun son maçlarda ciddi hatalar yapması ve konsantrasyonunu tamamen kaybetmesi nedeniyle fikrini değiştirdiği de öğrenildi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da bu konuda “Kafası rahat olmayan oyuncudan verim alamayız. Meira tabii ki çok önemli bir isim. Ancak şartlar böyle gerektiriyorsa gidebilir” yorumunda bulunduğu bildirildi.
Konyaspor maçında sonra Zenit ile Galatasaray’ın, Meira konusunda masaya oturmasının beklendiği ve Portekizli oyuncunun en geç 10 gün içinde Rusya’ya gidebileceği kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler