SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Trabzonspor'un 11'i!

İşte Trabzonspor'un 11'i!

Turkcell Süper Lig'de 25 Ocak Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, bordo-mavili takımın her maçta iddialı olduğunu söyledi.

Alioğlu, Fenerbahçe maçına bir bütün halinde hazır olduklarını belirterek, "Trabzonspor, her maçta iddialıdır. Şampiyon olmak istiyorsa her maçı aynı gözle değerlendirmelidir" dedi.
Kendilerine güvendiklerini ifade eden Alioğlu, "Bu hafta iyi çalıştık. Trabzonspor, bilhassa mücadele gücüyle ligin en iyi takımıdır. Bunu sahaya yansıtabilirsek iyi sonuçla dönebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin sahasında iyi oynayan, kanatları iyi kullanan bir takım olduğunu da kaydeden Alioğlu, şöyle devam etti:
"Ligde 10 maçtır başarılı bir grafikleri var. Bu bizi ürkütmüyor. Bizim de ona göre karşı tedbirlerimiz var. Mücadeleci gücü ve dayanışma organizasyonuyla birlikte oyun anlayışlarını bozacağımızı düşünüyoruz. Bu bakışla ortada bir maç olacaktır. Umut ediyoruz, kazanan biz olacağız. Her maç oynanmadan 3 ihtimale açıktır. İstediğimiz neticeyi alıp dönmek istiyoruz." Alioğlu, ligde 10 sezondur Fenerbahçe deplasmanında kazanamamalarına ilişkin olarak ise "Trabzonspor'un yüzde 80'i yeni oyunculardan kurulu. Fenerbahçe'ye karşı mağlup olmuşluğun öz güvensizliğini yaşamıyorlar. Bu maçı normal bir maç olarak görüyorlar" dedi.

Trabzonspor'un yarın akşamki Fenerbahçe maçına Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Isaac, Yattara ve Gökhan onbiriyle sahaya çıkması bekleniyor. Trabzonspor'da lisans işlemleri yetişmeyen Faty Papy'nin maç kadrosunda
yer almayacağı, bunun haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmadığı bildirildi. Trabzonspor'un Türkiye'deki üniversitelerde yer alan taraftar dernekleri, bir çatı altında UNİ-TS olarak birleşti. Dernek başkanı Ali Faik Yılmaz, tüm üniversiteli Trabzonspor taraftarlarının artık tek bir çatı altında faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, "Türkiye'nin her yerinde potansiyelimiz var. Şampiyonluğa yürüdüğümüz yolda Trabzonspor'un bilinçli taraftarlara ihtiyacı var" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler