SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güiza neden gol atamadığını açıkladı

Güiza neden gol atamadığını açıkladı

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ligde henüz 4 gol atmasının sebebini "gol isabetsizliği" olarak açıkladı.

Güiza, Fenerbahçe Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'ye yararlı olacağı inancıyla geldiğini, bu nedenle de transfer edildiğini ifade etti.

İspanyol futbolcu şunları kaydetti: “7 yaşımdan beri futbolun içindeyim ve tecrübeli olduğumu biliyorum. Her futbolcunun kariyerinde inişler yaşanır. Bu sakatlıkla da gelebilir, benim gibi gol isabetsizlikleriyle de olabilir. Bu durum taraftarı etkilediği kadar beni de üzüyor. Benim itibarım bu duruma yenik düşmeyecek kimse meraklanmasın. Ne sakatlıklardan ne şanssızlıklardan korkarım. Futbolun olması gereken şekilde hayatımda olacağını biliyorum.”

“DERBİLERDE RAKİPLERİMİZİ SAHALARINDA YENECEĞİZ”

Fenerbahçe'de görev almaktan mutlu olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini belirten Güiza, şu ifadeleri kullandı: “İnanın ki, Fenerbahçeli Güiza olarak anılmak istiyorum. Mücadeleden korkmuyorum. Arka arkaya bir takım şanssızlıklar yaşadık, beklemediğimiz takımlar sürpriz çıkışlar yaptılar, ancak her şey düzelecek. Önümüzdeki tüm maçlarda galip gelmeye çalışacağız. Derbilerde rakiplerimizi sahalarında yeneceğiz. Takımdaki öz güven artacak ve saha içinde çok daha rahat olacağız. Fenerbahçe'ye hak ettiğini vereceğiz.”

Güiza, özel hayatıyla gündemde olmasından rahatsızlık duyduğunu da kaydederek, “Transferimden beri buradaki basın da özel hayatımı sayfalarına taşıdılar. İspanyol basını ise peşimi hiç bırakmadı. Açıkçası bütün bu yanlış haberlere hiç aldırış etmiyorum. Haber kirliliğinden başka bir şey değil bunlar. Ben bu tür bir futbolcu değilim. Gerçek futbolseverlerin de bunlarla ilgilenmediğine eminim” şeklinde görüşlerini aktardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler