SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sivas'ın istediği 9 isim!

Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Futbolda 2008-2009 sezonunu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına katılma hakkını kazanan Sivasspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun ve ekibince yürütülen transfer çalışmalarında hem transfer edilecek futbolcunun takıma sağlayacağı katkı, hem kulübün bütçesi ve kadroda yer alan futbolcular arasında fiyat dengesi göz önünde tutuluyor.

Sivasspor 3 yıllık sözleşme imzalayan eski Fenerbahçeli Yasin Çakmak'ın ardından 4'ü yabancı, 5'i ise yerli olmak üzere 9 yeni ismi daha kadroya katmayı planlıyor.

GÖRÜŞÜLEN İSİMLERDEN BAZILARI

Bu isimler arasında, Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namouchi (25), Fransa'nın Olimpik Marsilya takımında
oynayan Arjantinli stoper Renato Civelli (25), Belçika'nın Standart Liege'de forma giyen ABD vatandaşı Oguchialu Jacob Onyewu (27) ile İstanbul Büyükşehir
Belediyespor'da forma giyen genç oyuncu Erman Kılıç bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin prensipte anlaştığı Tunuslu oyun kurucu Namouchi'nin önümüzdeki Perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Tunuslu oyuncunun Sivasspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Öte yandan, kırmızı-beyazlı ekipten Bilica'dan sonra Brezilyalı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ve tecrübeli oyuncu Mohammed Ali Kurtuluş'un da ayrılacağı öğrenildi. Sergio'nun Azerbaycan'ın İnter Bakü takımına transfer olduğu, Mohammed Ali'nin ise yurt içi ve yurt dışından gelen tekliflere göre kararını vereceği belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR UYGUN

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında izlenen politikanın hem Sivasspor'un geleceğine, hem de şimdiki başarısına endeksli olduğunu söyledi.

Uygun, "Transfer çalışmalarının ilk ayağı Yasin ile başladı. Takıma 4 yabancı oyuncu katılacak. Bunlarla ilgili çalışmalar gizli bir şekilde yürütülüyor. Türkiye'den de takıma hem genç, hem de yetenekli olan 5 arkadaş daha katılacak" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler